Cocuklari alıp ailemin yanına gittim gezmeye eşim gelmemişti. Toki de oturuyorlar annemle kız kardeşimin evi karşılıklı. 2 gece kaldım işte neyse Babam uğurlamaya bile gelmedi arabaya kapıdan hadi görüşürüz dedik baya moralim bozuldu gene 1 saatlik başka bi ilçeye gidiyorum oyle cok sık da gitmem. Anneme sen arabada bekle çocukların yanında ben kardeşimin evinde bi sigara içip geleyim dedim. Kardeşim ordan çocuklar durmaz şimdi ya falan yaptı. Annemde sonra içersin dedi. Evde de eşim içmiyor kızıyor bana içtiğimi biliyor ama çok içmiyorum her gün değil mesela. O anda canım sıkıldı bitane içip gelmek istedim. Ben size böyle mi yapıyorum ya dedim bi idare etmiyorsunuz dedim bindim yolda biyerde içerim ben dedim annem gel madem falan diyor sonra küstü eve gitti uğurlamadi bile. Bastım gittim bende. Bi an önce beni göndermeye çalışıyorlar 2 oğlum var ya hareketli 5dk daha tahammülleri yok gibi.. telefon verip susturuyorlar ne anladım ben evimde oturayım çocuklar sıkılırsa sıkılsın bundan sonra başlarım böyle aileye ya kimsem yok..