Kızlar aranızda diz kapağında kararma varmi benim hep oluyor ya Galiba yerleri hep kendim sildigim için oluyor
Olmayincada içim rahat etmiyor
Bir öneriniz var mı hep nemlendirici Kremler sürüyorum nasir olmasın diye ama kararıyor önceden böyle değildi 😥 @rouge_ sen anlarmisin acaba 😂
Bölgesel kararmalar
perimasali802_ üstte kalsın bi bilgim yok 🤣
- Düzenlendi
perimasali802_ kız viledayla silsene kendini niye bu kadar yoruyon🤣
Bahtsizbedevi_ ya olmuyor böyle yerleri silince Sanki her yer temiz gibi bide ev kira bazi yerlerde lekeler var gitmiyor
perimasali802_ anladım canım gitmez içine işlemiş olabilir
Bahtsizbedevi_ ay deme kızzz 🙄
Önceden yoktu bu kadar
perimasali802_ valla aşkım inşallah geçerde içine işlemişse biraz zorlar seni
perimasali802_ kız bende de oluyor amq bende kaşıntı da oluyor bişey kullanmadım doğrusu ne kullanacağımı da bilmiyorum 🤒burda beklim bnde
perimasali802_ Benim de bıyık bölgemde çok kararma var Bana da çözüm bulsunlar ya 😔çok kötü görüntü gerçekten 😂
Bahtsizbedevi_ o zaman ben cildiyiye gitsem dahami iyi mi olur
ikiprensesannes bnde o yok bı ara nasır tutu kasiniyordu krem vs kullandim geçti
Sadece kararma var
Biyiklim yüzünü nasil alıyorsun doğum lekeleri olabilir
perimasali802_ Peeling yap düzenli kese kuru fırca falan da olur ve bol nem
rouge_ vajina 🥺🥺
rouge_ peeling derken canım ne tür
perimasali802_ ayyy bende de sertleşme var çatlamış gibi hem kararma var bide ayak üstü kemiğin orası öyle hem yerde oturmaktan hemde yerleri öyle silmekten gerçekten bende dizlerimş koyuyorum sürekli hangi.kremleri kullandın geçti yazabilir misin rica etsemmm
Kaymakliibaal nasir mi tutmus beyaz boyle kabuklu sanki
Tam bakayim kremlere adini unutmuşum fotoğraf atarim
perimasali802_ orta okul zamanlarında jiletle alırdım sonra makinaya vurdum çakmakla yakıyordum ağda yani herşeyi yaptım 🤣 🤣 şuan jiletleyip lazere veriyorum evde