kleopatranizzz perimasali802_ İyiyim çok şükür peri hazretleri sizler nasılsınız neler yapıyorsunuuz💃💃
HurremSultan perimasali802_ amin amin cümlemizin dua demiyelim de hedef tablosu işte dualarimin sınırı uok uoksa 😂😂😂🌸
ezgikrkl cananlcm Öncelikle eşimin başka yerlere atanmasını istiyorum iki aileden de uzak huzurlu bir yuva istiyorum eşimin daha sadık saygılı biri olmasını istiyorum 2.ci çocuk hiç istemiyorum 😄
perimasali802_ HurremSultan valla hedef tablosunda imkansız yatanların varda yok arasi gibi bir şey 🥴🤣 Kilidi oraya degil kendine yaptırsan belkkiigggg 😂
mavikelebekk__ cananlcm Çocuklarımla kocamla sağlıklı huzurlu bir yaşam, kendimize ait bir evimizin olması arabamızın olması bu kadar yeterlii 😅 Sevdiklerimin ve perideli bacımsuların hayallerinin dileklerinin kabul olduğu musmutlu bir yıl olsun 🥳🥳💖
perimasali802_ kleopatranizzz Allah dahada iyi etsin canım Bnde iyim şükür dönüp dolaşıp duruyoruz 😁💕
HurremSultan perimasali802_ ay korkuyorum galiba birde uykusuzluktan bazen ne dediğimi bilmiyorum affedin 🤪