avarel kendimi hiç kanıtlayamam. Madem öyleydi evlenmeseydi. Kavgada mı anlıyomuş erkek gibi hissettirmediğini. Ben olsam s.g o zaman erkek gibi hissettirsinler seni der boşarım

lgrth hayır ya daha önce de söylemişti erkek gibi nasıl hissettirilir bilmiyorum ki beni bir aydinlatin be

Konu fanfinifon olsaydı herkes buraya ucardi az yardım plissss!!!

lgrth ay bilmiyorum ki ya nasıl hissettiricem sana erkek gibi diyorum onu da mı ben soyliym diyo bana sorsa ben söylerim halbu ki nasıl daha kadınsı hissedecegimi

avarel ben erkek değilim ki nerden bileyim demedin mi 😂

avarel hahahahaah düşünsene kocana erkek gibi hissetmiyorsun madem diyip yarın boşanmaya gidiyorsun asdhshssh

avarel eril enerjisini dışa aktaramiyor sanırım. Karakter olarak nasıl birisiniz. Kendi işinizi hep kendiniz mi yaparsınız. Yardım talep eder misiniz? Ona neyi ne sıklıkla danışırsiniz.

avarel ‘kocacım bu kavanozu açamıyorum yardımcı olabilir misin’ de ama böyle süzüle süzüle , sonra açınca da ‘taş mısın be mübarek o ne kollar o ne kaslar nasıl bir güç yiğidim benim heheytt ’ diye devam et burda da biraz gözlerini süzersin 😜 ‘Erkek be şu duruşa bak şu asalete bak’ falan diye ara ara da boş bi översen bi miktar erkek gibi hissedebilir 😁 yani arada basit işleri ona yaptırıp çok büyük bi iş yapmış gibi abartarak översen bişeyler olur , çok hoşlanıyorlar bundan , yine de hissetmezse bi doktora göster sen onu ne diyim 🫢😂

avarel kız işte birazda işveli cilveli ol canim cicim aşkım vs vs her isi kendin yapma hani filmlerde goruruz ya kendileri de acabildikleri halde kavanoz kapagini kocalarina actirirlar onun gibi iste alan ol veren olma öv yukselt guler yuzlu cazibeli ol ona kendini değerli hissettir bunlari iliskine uyumla iste