Ne zaman tartissak kavga etsek bana erkek gibi hissettirmiyorsun diyo anlamıyorum bu erkek gibi hissettirmek nasıl olur az tüyo verin kızlar ya siz nasıl erkek gibi hissettiriyorsunuz kocaniza🫠
Erkek gibi hissetmeyen koca
avarel kendimi hiç kanıtlayamam. Madem öyleydi evlenmeseydi. Kavgada mı anlıyomuş erkek gibi hissettirmediğini. Ben olsam s.g o zaman erkek gibi hissettirsinler seni der boşarım
firdevskartal ablacım ne kolay dedin ya boşa diye 😂
firdevskartal bence onu genel olarak hissedip kavga anında patlayıp söylüyor
avarel o mu hissetmiyor sen mi hissetirmiyorsun
ikiprensesannes ben hissettiremiyormusum öyle diyo
Konu fanfinifon olsaydı herkes buraya ucardi az yardım plissss!!!
- Düzenlendi
avarel ‘kocacım bu kavanozu açamıyorum yardımcı olabilir misin’ de ama böyle süzüle süzüle , sonra açınca da ‘taş mısın be mübarek o ne kollar o ne kaslar nasıl bir güç yiğidim benim heheytt ’ diye devam et burda da biraz gözlerini süzersin 😜 ‘Erkek be şu duruşa bak şu asalete bak’ falan diye ara ara da boş bi översen bi miktar erkek gibi hissedebilir 😁 yani arada basit işleri ona yaptırıp çok büyük bi iş yapmış gibi abartarak översen bişeyler olur , çok hoşlanıyorlar bundan , yine de hissetmezse bi doktora göster sen onu ne diyim 🫢😂
avarel e söyle sen kendini hisset benim hissetirmeme mi bırakacaksin
- Düzenlendi
avarel kız işte birazda işveli cilveli ol canim cicim aşkım vs vs her isi kendin yapma hani filmlerde goruruz ya kendileri de acabildikleri halde kavanoz kapagini kocalarina actirirlar onun gibi iste alan ol veren olma öv yukselt guler yuzlu cazibeli ol ona kendini değerli hissettir bunlari iliskine uyumla iste
avarel kendisi aslan gibi kukryecek sende kedi miyav diyeceksin 😂😂
avarel değil fik fik te maalesef kuş avliyoruz🤣
lanjalee 🤣🤣🤣🤣jallleeee
avarel sen kocana köle olmaya devam et