belladonna defnem Benim ilk bir hafta yoğun olmuştu sonrasında azalmaya başladı. Yoğunluk ve süresi kişiden kişiye göre değişiyordur ama bu yüzden kendinizi korkutmasın, şimdiden düşünüp streste yapmayın. Sağlıkla kucağınıza alın.
perimasali802_ defnem iyi akşamlar kaç haftalık gebesin Önce sakın ol sadece bir kaç saat sancı çekip yavrunu kucağına alacaksın emin ol onu ilk gördüğünde herşeyi unutacaksin Rahmin kendini toplaması zaman alir Kendini böyle korkutma sakın ol canım benim 💕
piyangobileti defnem benim çok fazla olmadı toplam 20 gün sürdü sonraki 20 gün hiç olmadı denecek kadar azdi birkaç damla şeklinde sanırım kişiden kişiye göre değişiyor korkacak bir şey yok rahat olun sağlıkla alın kucaginiza
bittercikolataa defnem herkeste aynı olmaz kişiden kişiye göre değişir bu durum, benim ilk 10gün çok kanamam oldum sonra yavaş yavaş azalmaya başladı
zarifhanim defnem Normal regl kanamanızdan fazla oluyor tabi doğum yapıyorsunuz sonuçta ve yenilenme sürecine giriyor adeta rahim, buna hazır olun. Sonra azalıyor regl şeklinde devam ediyor lohusalık boyunca.
kukuliiiii defnem ilk gün çok oldu parçalar düştü 7-8 tane depend bitmiştir ama sonra azaldı 1 hafta 10 güne tertemizdim
zehranisa Benim kırkım çıkana kadar devam etti sezeryan doğum oldu son zamanlarda azalarak bitiyor zaten