Kızlar ben ilişki sırasında aklımdaki düşünceleri atamıyorum adapte olup sadece işin zevk kısmına bakamıyorum istiyorum ki o an hicbirsey düşünmeyim benim gibi olan var mı varsa ne yapıyor nasıl aşıyor merak ettim 🙄
Adapte olamıyorum benim gibi olan var mı 🙄
Adilazimdegil ben senin gibiydim bu yüzden sexten de soğumuştum eşimin yanına gitmeden biraz uygunsuz şeyler izliyorum ıslanmak için yani sonra da hep alacağım zevki hayal ediyorum sevişirken nasıl daha ateşli olabilirim onu düşünüyorum o anda böyle böyle uğraşırken düzeldim diyebiliriz buranın da çok faydası oldu her akşam girip postlara bakıyorum gaza geliyorum 😂
Delimiyimneyim64 nasıl izliyorsun ya ben ihanet etmişim gibi hissederim 🙄
Adilazimdegil benimde bir ara öyleydi mesela birine mi kızdım o geliyordu aklıma. Sonra nasıl olduysa geçti 😂 o an da aklıma zevkten başka birşey gelmiyor uçuyorum resmen 😂
Adilazimdegil 3 senedir evliyim nerdeyse bende öyleyim ve geçmedi. Iliski sirasinda aklima abuk subuk seyler geliyor bir türlü atamıyorum onlari
Su123 ay al benden de o kadar sinir oluyorum kendime
Adilazimdegil yapmak zorundayım canım yoksa hiç zevk almıyorum ve sürekli eşimi reddediyorum
Adilazimdegil ayyy bu bazrn bana da oluyor cok sinir bozucu😣 zevk alamıyosun🤦♀️
Adilazimdegil sadece kadınların gözüktüğü erkeklerin yüzü dahi gözükmediği tarzda izlesen yani yine kadın ve erkek var yine tabiki ama adam kadının göğüslerini okşuyor eli gözüküyor sadece gibi
Delimiyimneyim64 bende her akşam burayı okuyup qaza geliyorum ama eşimin yüzüne bakınca havası kaçmış balon gibi oluyorum😂🤦🏻♀️
jartiyerlikadin hiç bilmiyorum ki izlemedigim için seçenekleri de bilmiyorum
Esmer95 hahahaha 🤣🤣🤣
Adilazimdegil yani aklıma böyle geldi ama nasıl bulunur bilmem