Kızlar ya ben lazere gitmedim yakınımdakiler cocuk doğur ondan sonra git dediler çünkü tüyler hormonel bozukluğundan geri çıkıyormuş çocuk dogdu 😂şimdi de ikinciye hamileyim yani anlıyacagınız kaldı benim lazer işi şimdilik gelelim asıl konuya köpüklü jilet kullanıyorum ama batığım var ve tüyler bir günde çıkıyor 🤢🤢🤦‍♀️🤦‍♀️her gün duş almak zorunda hissediyorum kendimi ne yapcam ya 😶‍🌫️🫣jilet kullananların tavsiyesini alabilir miyim lütfen çilek görüntüsünden de nefret ediyorum

kukulii87 🥲yaa ona dayanamıyorum çok fazla canım yanıyor

Ben bebekten önce lazere gittim bebekten sonra sadece bikini bölgemde biraz ve koltuk altında tek tük çıkıyor onuda ağda ile beş dakikada alıyorum acı eşiğim yükseldi doğumdan sonra, jilet yapmak istemiyorsaniz en temizi ağda canım acıyor diyorsanız uyuşturucu krem sipreyler satılıyor eczaneden temin edebilirsiniz köpükler ve jilet batık yapıyor pis bir görünüm oluyor

benbu jilet için malesef öneri de bulunamaam ne yaparsan yap jiletle aldığın sürece batığın olacak, ben bekarken lazere gittim 7 sene oldu lazer biteli kızım 4 yaşına geldi bacak koltukaltı sıfır hiç çıkmadı genitalde 10 parmağı geçmez aşağı taraflar oju da neredeyse 6ayda bir eldiven ile alırım, bu süreçte sen de ağda yapsan daha rahat edersin

benbu tek çözüm lazer maalesef ve sunuda soyleyim ben
    lazer yapitirdiginzda kesin sonuç alsaniz doğum yapsanız bile gelmiyor hormanlar tavan yaparsa geri gelirse sonradan düşüyor benim oyle oldu
    Kese yap belki faydası olur

benbu doğurana kadar idare et sonra lazer yaptır mutlakaaa ilk seansım döküldü bile hepsi çok rahatım şuan batıklarımda geçti çilek görüntüsüde

Ya yeni bir jilet çıkmış Venüs’ün bikiniye ozel onu bir dne reklamlarda gördüm

benbu jilet ile çok bir fikrim yok ama lazere gitmiştim 7 aylık hamileyim ki ikinci gebeliğim hiç öyle artış tüylenme olmadı. Tek tük vardı zaten iğneliye gitmedikçe ince de olsa tek tük illa kalıyor sadece o. 2-3 ayda bir üstünden epilasyon cihazıyla geçiyorum bitiyor