En son ne zaman eşinizden çiçek aldınız kızlar?
Özel bir günde mi? Normal bir günde mi?

Daha evleneli üç yıl bile olmadı ama eşim bu sene doğum günümü bile kutlamadi. Dayısı ceza evinde. Yarın on günlüğüne evine geliyor izine, şimdiden çiçek göndermiş ne güzel sevilen bir kadın dedim kendi kendime benim doğum günüm bile kutlanmadi. Bir iyiki doğdun bile demedi yani düşünün. Ceza evinden adam çiçek yollamış. Gerçekten güzel sevilen kadınları kıskanıyorm özeniyorum onlara, keşke bende sevilsem diye.

Öyle bir içimi dökmek istedim. Canım sıkılıyor böyle insanları görünce. Onlar kaç yıldır evli en az haftada bir alır çiçeğini. Ben daha üç yılda bir kere aldım o da ilk evlendiğim zaman ki doğum günümde ondan sonra bir daha görmedim. Değil çiçek ağzından bir kere iyiki doğdun bile çıkmadı bu kadar güzel sevilmeyi nasıl başarıyorlar?
Varsa böyle aranızda ne yapıyorsunuz merak ediyorum gerçekten bana da tüyo verin.

lgrth hissetmiyorsam peki hiç umrunda değil gibiyse beni görmediğini düşünüyorsam ne yapmam lazım

biricik46 peki sen hissettiriyor musun onu merak ettim sen hissettiriyorsun da hala aynı mı tanıştığınızda da böyle miydi

biricik46 bişey diyecem saçma gelebilir ama ben eşimi tanıyorum mesela bana olan sevgisini saygısını merhametini bana dibine kadar hissettirir ama adamın hediye yada çiçek alma alışkanlığı Yok kalkıp adam çiçek almıyor diye böyle düşünmek haksızlık olur bide şöyle de bişey var senin ki hissettirmiyor ise sen daha iyi anlarsın o zaman bişey diyemem kendini üzme 🥲

lgrth insanın içinden gelmeli yapısında olmalı bence ben istedikten sonra almasının anlamı yok yapısında Yok adamın başlarda çok takardım kafama ama evlilikten sonra alıştım çok da normal gelmeye başladı 🤭

biricik46 evliliğimizin ilk yılı kadınlar gününde aldım. 2 yıl önceydi sanırım. Şimdi çiçek istiyorum çok pahalı diyo içinden gelip almasının artık ihtimali yok 🫥

lgrth ben her gün süslenir işten gelmesini beklerim çeşit çeşit gecelikler vs alırım hamileyim şuan ona rağmen her yolu denedim duzelmk için her dakika sevdiğimi söylerm sadece ağzından çıkan bnde olur başlarda boylr değil sevgiliyken falan da defalarca çiçek böcek aldım evlendiğim zaman doğum günümde çiçek falan alınca annesi bn bu yasa getirdim bir çiçek görmedim hemn hanımcı oldun falan demişti o zmnlar aramız kötüydü ailesiyle sonradan düzeldi şuan çok iyi olasakta iyiyiz ama bir kere o zmn aldı daha da almadı annesi boş masraf falan diyordu ne sevgililer günü ne anneler günü ne yıl dönümü hiçbir zaman görmedim birşey hatta bn sürekli hazırlanıyorm.adam hiç bıkmadan nasıl bu kadar uğraşıyorsun ya falan diyor üç dört aydır da hayatta kimsem yok gibi hissediyorum
            Ondan önce yine az buçuk birşeyler oluyordu
            Babamlarla falanda konuşmuyorux kimsem Yok yani bir yere gidip gelmiyorum da annesiyle alt üst oturuyoruz bir tek onları görüyorm

ikiprensesannes bizimde sevgililik döneminde çok olurdu ama ben pek sevmem ya beni yemekle şımartsın bari yemek yapma derdim olmaz gezmeyle şımartsın 😁çöp olacak şeylere masraf yapmasını istemiyorum hiç bir işe de yaramıyor 😂

biricik46 odunlaşmış iyice..yani çiçek yerine bir pasta ya da sevdiğin bir tatlıyı da alıp gelebilir içinde olsa 🥴 belki de annesinin lafından sonra kendisine yediremiyordur

lgrth evet bende öyle düşünüyorum hamileyim birşey istesem mesela hemn samirdar dırdır eder

biricik46 geçen şubat aylarında almışti 8 gün önce doğum günümde almış eşim 🥰 pekte canlı cicek sevmem saksı da olması bile daha iyi çiçek bakmayı da sevmem hosuma gitti ama yani pahalı buluyorum biraz öküzüm ben onun yerine başka bişey alınır derim heo 🙈

biricik46 özür diliyorum sadece soruyu görüp cevapladım gerisini şimdi okudum 🙏 kırmak için yazmadım. Bazı insanlar sevmez öyle şeyleri bunu yerine sırf seviosub diye sevdin bir meyveyi bile alması güzeldir senin sevdin şeyler alması

momd maalesef görmüyorm hiçbir şey işten gelir telefon elinde yatr bir köşeye kalkar gider bn zorlarsam olur ilişki bile çeşit çeşit gecelikler giyerek süslenirim ama boş

• momd bunu yanıtladı.

biricik46 benimki de o konuda öyle dün yatakta beni sevmiosun dedim seviom dedi hayır dedim kızdı kızdı diye ağladım ne oldu ise sabaha kadr tuttu sarıldı sabahta ilgiliydi sanırım arada aglamak lazımmis 🤦🏻‍♀️ eve gelir yardım edecek der gelir ben demeyene kade zor yapar sonra açar telefonda okey ooynarim son bir el bı el der deliririm kızarım en son sinirle yanından gidince kapatır ama aynı seyo devamlo yapmakta yorar gerçekten bende çoğu konuda bıkmış oluyorum istedimiz eve geldinde eşi ile çocuğu ile ilgilenen biri oysa onlarda para getiriom istediklerini aliom derler ilgi saniolar iki konussalar ilgi saniolar erkekler kadınlar kadınlar erkekleri gerçekten anlamio farklı bir yapimjz var

momd evet hiçbir zaman anlamıyor beni çok doluyum ama yazamıyorum

• momd bunu yanıtladı.

biricik46 işin zor adamla canım umarım yontulur biraz..ama aile de çok etkili yan yanayken erkekler çok değişiyor biz 20 gün yan yana gelsek kocam huy değişiyor..

Ben azerbaycanliyim. Bizdə 8mart diye bir bayram vardır kadinlar günü. Gecən yıl 8martda hamileydim. Kocam is ev ev is derken tarihi unutmus🤦🏻‍♀️ 7maet günü beni təbrik etdi dedim ayın 8i yarın. Dedi Ben bu günü 8i sandm. Yarın olunca ise gidince unutmuş. Isde hatirlamis ki təbrik etmedim. Eve gidince yaparim demw. Evede geldi unutdum yine🤦🏻‍♀️ akşamlar olunca bayramın kutlu olsun dedim😂dedi aa unutmuşam yeminler etdim Ben ondan tam bir haftaya yakin kus oldum ne kadar gonlumu almaya çalışacam.seni iyi anladım yani. Kocanla konus bence götür karwina güzel güzel konus belki anlar