cananlcm siz veya esleriniz nasil geceliklerden hoslanrsnz fotoraf atabiliyorsaniz atin fikr de olur hem
HurremSultan cananlcm ben gecelik fanteazi herşeyi severim eşim öyle diil daha düz normal giyin gel seviyor günlük halimi kendi çıkarıp devam etmek istiyor😂😂 bende içime bisiler giyiyorum 😃🌼🔥
momd cananlcm eşim kırmızı reng sevio ben ise vücut hatlarını gösteren ama çokta abartı olmayan şeyleri ama eşime göre benim evdeki şapşal pijamalı halim en iyi gecelikten daha seksiymis öyle dio 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
cananlcm HurremSultan yaa benim eşimde çok seviyor giymemi bende utangaçlık var yenmeye çalışıyorum bakalım 😅
hibiskusserbeti cananlcm kiz ne utangaçligi eşine de utanma suslen suslen cik karisina evlilik renk ister
momd cananlcm sen bensin bende de vae hala da geçen bir gecelik giydim yatağa girip boğazıma kadr kapattim 😂
cananlcm hibiskusserbeti öyle tabi 3 sene oldu evleneli hayla alışamadım ama giymemezlikte yapmıyorum benimde hoşuma gidiyor 😂
cananlcm momd demi ya ışığı falan kapattırıyorum r görmüyorum ne anlamı kalıyor falan diyor 3 se e oldu hayla aynıyım ama seviyormuş bu hallerimi bey efendi hep böyle kal diyor 😅
momd cananlcm tamamen karanlık yapma ben o an giyinme utaniom ama yatağa girince arsız oluyorum ışığı bende sevmiom Los ışık yap sarı veya kırmızı hafif ışık olsun tam açık ışıkta seks güzel değil ki