miram456 o zaman baktın cirliyor ses etme ne diyelim ki
Kafam karısık…bakarmısınız
ikiprensesannes yazayımmı gece calısıyor evde yok yoksa onun yazmasını mi bekleyeyim
miram456 yüz yüze konuşmakta fayda var
miram456 kız adamla dövüşmüşsünğz ne yazacan bırak o yazsın sana
ikiprensesannes ben hemen kafgayı unutan biriyim sabah eve gelince tavir öi takılayım konusmamalıyım demi hatasını anlayana kadar
Bubenimoykumm keske biraz kinci olabilsem
miram456 bu seferlik ol biraz soğuk davran bakalım nolacak.
miram456 hatasını anlayacak olgunluktaysa bırak gelsin özür dileyip hatasını anlasin o özür dilerse sende dilersin ha dilemiyorsa konuşmak istediğini söyle otur karşısına konuş içinden geldiği gibi hatalarını da kabul et onun onun hatalarını da soyle yüzüne bakalım ne olacak
ikiprensesannes bende buluyor sucu iste kendı tırıpli gibi konuşmaz
Bubenimoykumm kendi konusmaz hakli gibi zahten
miram456 sen konuş güzelim baktın konuşmaya yanaşmıyor bırak kendi haline hatasını anlayana kadar kendi gelsin o zaman
Kızların dediği gibi
Fazla söze gerek yok diye düşünüyorum.
miram456 sana tokat atan, boğazını sıkıp yere düşüren, koluna yumruk atan bir adamın gerçekten sana değer verdiğini mi düşünüyorsun bunları sadece ona cevap verdiğin için yapıyor bu durumda bunları yapan bir adam Allah korusun daha büyük bir tartışmanızda neler yapar kestiremiyorum, sen hala mesaj atsam mı onun mu yazmasını beklesem diyorsun bir de özür dile istersen kocacım sana ters cevap verdim diye, allah aşkına yapmayın kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin ya, senin şuan onun yüzüne bile bakmaman lazm ben şaşıyorum bazen bu düşüncelere ya
miram456 benım dedıgımı bşr yapiyor istedigimi deger veriyor herseyde cok dusunuyor
Değer verip düşünen insan şiddete mi başvurur? Böyle değer verecekse vermesin.
Bugun sabah geldı ozurdiledicsana etmedim kufuru dedı vilanda vilan
Ama kalbin mi kirik