Merhaba sevgili hanımlar çareyi buraya yazmayı buldum lütfen biri akıl versin bana eşim sürekli oyun oynuyor eve geliyor bizi gördüğü yok 😔😔bizimle vakit geçir deyince de hemen kızıyor sohbet yok muhabbet yok gece hayatımız da yok sürekli bir bahane arıyor onuyn oynuyor dün akşam beraber olmak istediğimi söyledim bekletti satt geç oldu yattım artık nasıl davranayım biri yardım ettsin
Eşim
Alla alla eşinle konuştunmu ya
Ya kıyamam ya
Kaç çocuğun var
hayal65 cekemiyorsan defol git bu ne böyle kiclari kalkmis
Yemek bile verme ne hali varsa görsün 🤨
perimasali802_ ahh bacım keşke bu kadar cesaretli olsaydım kimsem yok bir şey desem hemen bagırıp çagırıyor sadece susuyorum evledım için
hayal65 sana sahip cikan yokmu gerçekten off yaaa 🥺
Keşke bir şey olsaydı da bu TV telefon hepsi bozulsaydi insanlarda huzur kalmadı 🤕
perimasali802_ kimsem yok malesef 😔yardım edicek kimsem yok tutundugum tek eşimdi ama o ben oglumu görmüyor bile oyun oynuyır gecenin bir vaktine kadar onu geçtim sohbet yok muhabbet yok hiç bir şey yok ot gibi yaşıyorum konuşmak isteyince de bagırp kızıyor ugraşamam diyor ne yapıcagımı bilmiyorum
hayal65 eşin evlendiğinizden beri böyle mi yoksa bir anda mı değişti? Çok zor bir durum
hayal65 evin içinde terlik var mı bacım
bittercikolataa evlediğimde böyle degildi ilk iki sene çok güzeldi şimdi başka bir adam oldu sanki tanıyamıyorum konuşlmuyor 7 senelik evliyim
ikiprensesannes terlik yok
hayal65 sonradan ilgisizleşmeye başladıysa vardır illaki bir sebebi, peki çocuğunuza karşı da aynı mı sevip oynuyor mu ilgileniyor mu yoksa sadece size karşı mı bu hâli tavrı?
bittercikolataa bir bilsem çocugumla oynamaz çok nadir oynar ama ortalıkta geziyor bazen bebeğim seviyor özel bir ilgisi yok bana karşı çok degişti görmüyor beni eşi olarak yanına gitsem bile kafasını telefondan çıkarmıyor sürekli oynuyor bir şey dediğimde kızıyor erkek arkadaşlarıda var konferans yapıpta oynuyor
hayal65 o kadar iyi anlıyorum ki seni ailenle iyiysen onalra daya sırtını fırsat verme ona ama bnm gibi kimsen yoksa da Allah yardımcın olsun hidayet versin rabbim kalplarine aydınlık versin inşallah