Selam kızlar eşimin narsistik olduğunu düşünüyorum nedeni olmadık şeyde bağırır çağırır 20 dk sonra bişe olmamış gibi konuşur benle . Şimdi iş yemeğine gittik herşey çok güzeldi öperdi sarılırdı . Ertesi gün tatildi ya saat 1 de kalktık işte kahvaltı yaptık akşam oldu çay suyu koy da aşkım çay içelim dedim tamam dedi ketıla su koyuyordu oğlumla kızım kavga etti oğlum saçını çekti bende sesim yükseldi ne yapıyorsun oğlum bırak diye ketılı attı mutfağa bağırma şu çocuğa diyorum dedi sorun şu kendi bağırır çağırır çocuğa oyuncak oynarken bağırıyor oğlum diye ben onu dedim diye bende ne oluyor sana dedim sen bağırırken bişe yok dedim bardağı duvara fırlattı her yer cam oldu toplatırdım sonra duşa girdim yine bağırıyor çocuklara bende benle kavga etmeye bahane arıyordun çocuklar bahane sana dedim ayaktaydı kahve makinasını fırlattı bu sefer sonra sabah oldu işe gitti günaydın hayatım yazmış bakmadım mesajına öğlen arası 3 kere açmadım gece de içerde yattım yine içerde yatacağım sizce de bu kişilik bozukluğu değilmi işten geldi öpmeye çalıştı beni bende hemen alttan yüzüne bakmadan içeri gittim anlayamadım 😏😏