• Astroloji
  • Acil falll yorumu bilen bakabilir mi

tasdemi bu arada erkek arkadaşınla aran bozuk şu an batisacaksinzi ama yakın zmanda hatadini anlamış ama hep hata yapıyor sürekli kendini affetirmenin yolunu buluyor q

kimkibu çok teşekkür ederimmm çok çok teşekkürler ilişkiyle ilgili gördüğünüz başka bir detay var mı gerdi dönüşü ne zaman olur

tasdemi yakın bir zman içerisinde net tarih veremiyorum ama ufak bir adım la başlayıp devamı gelicek

kimkibu çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin gözünüze çarpan başka detaylar var mı annem erkek arkadaşıma bir şey demezdi karşı çıkmadı hiç 30 kasımda ayrıldık o günden beri hiç konuşmadık erkek arkadaşımla bir adım atar mı benden mi bekliyor ne yapıcak bilmiyorum kafam çok karışık

tasdemi bunda pek fazla detaya düşecek bişey çıkmamış canım söylediklerim harucinde bişey yok ama annenin burda bu ilişkiye onay vermediğini gördüm evet dönüş olacak ama böyle beni affet falan değil engeldeyseniz engelinizi kaldıracak gibisinden veya takibe alacak gibi ufak bir adım öyle şanlı şöhretli bir geti dönüş değil ama sen bununla zaten sonunda kopucaksın daimi yok hayatında