Eşim ailecek görüştüğümüz bizden 5-6 yaş kadar büyük bir kadının insta storysine 🫠🙈 emojisi ile cevap vermiş. Dün gece bunu görünce beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Eşime %100 güvenirdim ve hep çevremdekiler %1lik ihtimal bırak erkek diye derdi. Ben daha neler %1lik ihtimal onu boğmama sebeptir derdim. Dün onu görünce elim ayağım kesildi.
Olayı anlatıyorum
Şarjım bitmişti bebeğimde uyuyordu eşimin telefonunu alıp instada reels izliyordum o sırada arkadaşından bi mesaj geldi açmadım görüldü olmasın diye ama açmadan görmek için mesaj kısmına girdim sırf merakımdan yani. O sırada kadının mesajını gördüm. Giresim geldi birden. Bi baktım o emoji. Kadında üsluplu bi emoji atmış yılbaşını kutlamış yani asla öyle bi kadın değil zaten hem evli ve tanıyorum gözü çocuğundan ve işinden eşinden başkasını görmez.
Eşime sordum bu ne???????
Ne ne abartma dedi uyuyordu o sıra.
Arama bölümünde de hesabına girip bakmış.
Uyan bak seni itin bi tarafına sokup çıkartmıyor muyum dedim bende.
O sırada da anneannem bende olduğu için susmak zorunda kaldım korkusundan düşer bayılır.
Sonra bu köpek kocam kalktı mutfağa gitti telefonunu alıp ama yok bi açıklama.
Gel bari yanlış anladım salak mısın falan de
Yok hiç bir şekilde gelip açıklama tenezzülünde bulunmuyor.
Şuan içim o kadar şiş ki böyle boğasım var.
Bu durumda napardınkz???

Oo çok yeni eşin ne diyor üzücü ya

lionmomma tavrını net bir şekilde koy aslada adım atma kendini açıklasın yediği naneyi düşünsün önce

lionmomma normalde öyle miydi ilk defa mı kaçırıyor ne iş karıştırıyor acaba..hikayesinin içeriği neydi tam? Valla hiç kimseden o kadar emin olma

lgrth hikayenin içeriği sadece kendisini paylaşmış kadın. Ve ilk defa böyle bişey oluyor. Evde tek olsam cam kapı indirmiştim ama anneannem burda

lionmomma bacım erkeklerin hepsi böyle sen anlatırken benim olayıma yakın hissettim eşimin kuzeninin eşi var bildiğin oruspu bir gün sabah kahvaltı yapacaktık içimden telefonuna bakmak geldi baktığımda dediğim kadın instagramda cvp yazmış, as diye hemen elim ayağım titredi pencereden o mesajı görünce sonra bastım sayfaya girdim eşim slm yazmış oda as yazmış eşime yükseldim bağırdım neden kandına slm yazmışsın diye tutturdu o mesaj atmış diye ayy Allahım çıldırıyorum düzgün açıklama yok ya diyorum sen slm yazmışsın nasıl o yazmış diyorsun diyor sabah bana yazmış sigara istemiş bende geç gördüm slm diye yazmışım cvp verse sigara yok diyecem tabii insan mantıklı cevap almayınca deliriyor eşimin herkesten gelen mesaj istekleride kaplı kadınlada takipleşmiyor zaten hâla diyor o atmış o kadar içimde kalmışkı daha önce ne yazışmışlar diye aklıma geldikçe içim içimi yiyior kadında evimize çok yakın dip dibeyiz oruspu pislik bide ikizleri var utansın kaltak ayy çok sinirlendim

bossmom peki sonrasında ne yaptın ben şuan boğazlamak istiyorum çünkü