use1234 piyangobileti nasil 5 dk sürmüyor saçlarım ıslansa ben şampuanlamadan cikamam boya var sert oluyor 😂😂
bittercikolataa use1234 o aylarda atak oluyordu galiba çok uyanıyordu benim çocuklarda, eşim beşiğinde sallıyodu ya da pışpışlıyodu çocuğu ben hemen yıkanıp öyle emziriyodum baktık durmayacak gibi çok ağlıyor o zaman sadece göğüslerimi yıkayıp emziriyordum
tazeann use1234 Canım diyelim ki ilişki sırasında uyandı bi ıslak mendil bile olur yıkamada olur uçlarını yıka öyle emzir emzirdikten sonra uyutuyon mu oyuncak mı verşyon artıkın orasını bilemem sonra işine koyulup devam edebilirsin 😅
tazeann lgrth misal verdim go herşey olur işte illa gusül al ası gerekmez onu anlatmaya çalışıyorum yani 😂
lgrth tazeann ya bende kapalı tutuyordum bazen ne olur ne olmaz elletmiyordum yıkama gereği duymuyordum 😂 sebebi ne tam olarak
tazeann lgrth valla bende bilmiyorum bi hocadan duymuştum uçlarını silin yeter abdest almanıza gerek yok dedi
lgrth perimasali802_ yakın mı yeri 😂 bende o gelişinden bekliyorum yine sürprizler iki ay uzun süre dayanamaz 😂
perimasali802_ lgrth yok maalesef 6 saatlik yolu var Geldi zaten iki gun kaldi yapacağı islerde vardi halleti gitti 🥲 İçim buruk ya 🥺