Merhaba kızlar grup kuralım bebek istiyenlerle belki bilgi paylaşımı sonucu birşeyler olur 🤲🏽 İnstgramdan takipleşip grup yapalım NurAkkk1
Bebek istiyenler ❣️
Benimde ilk hamileliğim kürtajla sonuclandı suan cok istiyorum😔
Kızlar ilişkiye girildikten kac gün sonra hamile kalıp kalmadıgımız anlaşılır acaba yardımcı olur musunuz ????
- Düzenlendi
@Meryemtura Arkadaşlar merhaba. Adetin doneminin gecikmesinden itibaren 1 hafta-10 gun sonra test yapmak daha dogru sonuc verir. Hamilelikte salgilanan progestron hormonu bu surecte yogunlasir. Adet doneminizin gecikmesini bekleyin ve test alip yapin. Cizgi silik- soluk renkte olabilir. İki farkli markanin testini alip yapmanizi oneririm.
Meryemtura en etkili adet gecikmesi bencede öyle hamilelik belirtisi falan hepsi faso fiso yani onlar sonradan olmaya baslıyo benim üç gün gecmisti test yaptım direk cıktı simdi tekrar hamilelik istiyorum bu ay nasıl anlıycam bilmiyorum cünkü kürtajdan sonraki ilk adetimdi düzenli olmayabilir
Bernaderen aynen dogru söylüyosnz adet günümüz ü beklemek en doğrusu biz kadınlar merak ediyorz bekleyemiyoruz o güne kadar 😂😂😂
HlyaAktay evet bosa üzülmekten kendini sıkmaktansa kesin sonuc bekle canım😅
Seline benim adet günüm zaten gecikmişti adetimin 2 veya 3 gününde olmam gereken zamandaydım ama olmadım ilişkide o zaman oldu halada adet olmadım napıcam bilemedim test yaptırsam cıkar mı acaba 4 gün olmuş beklemelimiyim daha sizce
Meryemtura bence toplamda gecikmesi 1 haftayi gecsin oyle test yap. Daha garanti olur.
Seline tamam teşekkür ederim
Meryemtura valla cıkadabilir ama bazen adetlerde düzensiz olabiliyo ya bir iki daha bekle
Bernaderen teşekkürler 🙏
Meryemtura sonra haber wer bize ☺️🙏 olur insallah
HlyaAktay inşallahh hayırlı haberler veririm ❤️👏🏻
Valla kızlar ben hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim oda yerleşme kanaması olmuştu bi test yapayım dedim hi baktım birisi silik hemem kan tahlili verdim hamileymişim gerçekten
2 senedir ugrasıyorum bu ay son 1 gün işallah tutar bu ay 😔
YaprakYaprakYaprak insallah canim
YaprakYaprakYaprak haber ver canım