ikiprensesannes bebeğim hasta pazar günü hastaneye götürdük yatış verdiler evdeki çocuklarımda rahatsızdı altta kv oturuyo oda kızının yanına gitti görümcem var ama bıkmadılar bakan olmadı bebeğimin çıkışını istemek zorunda kaldım hastanedeyken eşim aradı ağzına geleni söyledi bende bebeğimin kolundaki serumu çıkartıp eve gelmek zorunda kaldım kendimde rahatsızım o halimde bile eşim ağzına geleni saydı okadar doluyumki gözyaşı dökerek yazıyorum şuan bugün artık patlak verdim🥹😭

lgrth canım kaç gündür okadar çok doldumki hastaneden çıktım eve geldim kendisi işteyim akşam geldi gece tekrar başladı konuşmaya hakaretler etmeye inan okadar doluyumki dokunsalar ağlıcam

lgrth eve gelmiş ben hastanedeyken çocuklar dışarı çıkmışlar oyun oynamaya oda görmüş beni arayıp ağzına geleni söyledi çık gel dedi bağırıp çağırdı

Bahtsizbedevi_ hey Allahım o kocan olacak adam çocuk yapmayı biliyorsa böyle günlerin olacağını da bilmiyor mu valla güzelim kusura bakma ama böyle adama daha fazla çocuk verme artık valla yazık sana olan sana oluyor ne diye bakmıyorlar kaynananlar senin olduğu kadar onlarında da değil mi Allah akıl fikir versin valla 😿

lgrth söylüyorum ama okadar yoruldumki cevap vermek gelmiyo artık içimden

ikiprensesannes canım o sadece kızınınkilere bakıyo benimkine gelince 5 dakika zor bakıyorlar görümcelerimde aynı şekilde kız kardeşinin çocuğun saatlerce bakarlar benimkine 5 dakika bakmazlar

Bahtsizbedevi_ inşallah yaşadıklarını yaşarlar biz ne yaptık da başımıza geldi diye sorgularlar

lgrth canım bana gelince kimse ne empati yapar nede başka bişey bana gelince hepsi şeytanlığı düşünür

ikiprensesannes amin güzelim inan okadar çok yoruldumki kaç kere intihar etmeye kalktım ilaç içtim kaç kere o dereceye geliyorum artık sonra çocuklarım aklıma geliyo bana bişey olursa onlara kim bakar diye 🥹🥹

lgrth canım arkamada duran bi annem bide benden küçük kardeşlerim ama onlarda nereye kadar bakabilirki bana çocuklarıma oyüzden kimseye yük olmak istemiyorum açıkçası

Bahtsizbedevi_ aaa sakın öyle şeyler düşünme ya Allah korusun sen kendin varken bakmıyorlar diyorsun sen olmasan Allah korusun çocukların için güzeli düşün bugünün yarını da var çocukların büyüyecek inşallah rahat edersin ama insanlar da yaşlanacaklarini sana muhtaç olacaklarını unutmasınlar Allah gönlüne ferahlık versin inşallah 💐ama sen her ihtimale karşı en ufak bir ihtimal bile varsa o ihtimali yok et ve o adama bir tane daha çocuk verme