sabirverallahimsabirver tatlım ama bu çok yorucu degil miiii cocuguna yazık degil miii o senden ilgi sevgili bekliyor kocan olacak kisi kisira bakma uckuruna sahip cikamiyosa sende dersini vermissin iste hala niye bu kadar pesindesin hani normal mi herkese gire değişir ama aldatmalardan sonra bile barisanlar bu kadar uzerine dusmuyodur nicin kendine bu eziyeti reva goruyosun yapma etme günahı boynuna benimkide bakardi simdi ben acsam istemiyo bile.. zamanla rayına oturur hersey baktın ortaladı sende ona göre bi yol cizersin veya deger verirsin bosan demek kolay o öyle olmuyo iste o yüzden sen kendine bak cocuguna bak kocanı boyle gozetlemen ne kadar sürebilir ki is yerinde de bakabilir sana tek nasihatim var bak bunu düşün sadece bu hayatı bi kere yasicaksin kendin icin yasa emin ol erkekler degmeyecek degmez binde bir yani anladın mı ne kadar zoruna gidiyo bilemem ama bazi seyleri kabullenmek zorundasın ben sana bakmasını normal karşıla demiyorum ama kocan böyle bi saygısızlığı yapıyosa sende bosanamıyosan sende ona mustehak davranırsin veya yapmıyosa ki yakalamadigina gore yapmiyo her saniye gozleemlemissin yapmiyo senin ozguvensiz ve silik gorunmene yol acar bu durum lutfen kendin için bunu bırak erkekler tuhaf yaratıklar hakikaten kendini yormaa al oglunu cik gez dolas naparsa yapsın ya bakarsa sende ona gore tavır alırsın allasen dünyanın sonu degil emin ol ki degil bakış açısı herseydir nerden baktığın cok onemli hic degilse kendini bosverdiysen bile çocuğun icin biraz kendine yavruna odaklan esinde sendeki degisimi gorunce zaten sana yaklaşır bu sekildee giderse ama esinde bunalır sende insallah yazdıklarım iyi gelir kuzum valla üzüldüm bende aynılarını yasadim cok yıpratıcı coo sevme nefret edersin diye bosuna dememisler . …