bossmom kızlar ne zamandan beri buraya kullanıyorsunuz. Çok sıcak bir ortam gibi görünüyor ((: ben kaç gün oldu katılalı, 22 yaşındayım 24 haftalık gebeyim 🫶🏻🥰
TombulHatun bossmom hoş geldiniz 3 seneyi geçti burdayım 🥹 32 yaşındaym 4 yaşına girmek üzere bir bebem var ☺️
ikiprensesannes bossmom hoş geldin bir sene falan oldu sanırım daha fazla olmadıysa bende 24 yaşına yeni bastım (23 buçukum )kabullenmek zor oluyor neyse iki tane kızım var biri dört yaşına bastı küçüğüm de Ocak ayında bir yaşını doldurmuş olacak 🥰
perimasali802_ bossmom hoşgeldin aramıza 💗 Martta katildim bende Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🫂💕
belladonna bossmom Hoşgeldiniz 🌼 1.5 senedir kullanıyorum uygulamayı. Biraz vakit geçirin sizde kaynaşırsınız, daha çok seversiniz.
tazeann bossmom hoşgeldin 🌸 3 aydır burdayım bir geldim daha da gidemedim 😅 25 yaşında 6 aylık 1 oğlan anasıyım 🥰
lgrth bossmom ben 1 seneden fazladır sessiz takipçiydim birkaç aydır aktif kullanıyorum 🙂 ben 28 yaşındayım 29 aylık oğlum var 22 haftalık hamileyim 🙂