Kızlar korkuyorum acaba bir hastalığı mı var diye .7 aylık bebeğim.çok iştahlı çok kilolu bir bebekti.ama ne olduysa on gün önce birden iştahı kapandı.ek gıda almıyor artık ağzını kapatıyor.gün içinde çok zorlayarak mama veriyorum.onu da çok az. İçiyor.beni biraz emiyor ama sütüm az.gece de 1 den sonra hepkalkıyor emmek istiyor.sabaha kadar kucakta memede.çok uykusuz ve yorgunum.tabiki bu önemli değil bebeğimin sağlığı daha önemli.bağışıklığı düştü resmen.ara ara hapşırıyor, öksürüyor hasta da olmak üzere ve hasta oldugunda çok zor atlatıyor.lütden akıl verin napcam şaşırıdm kaldım.ek gıda nasıl vercem.kızım remen tabak tabak tersi hep yemek isterdi nasıl birden bıçak gibi kesildi anlamadım.yani as yesin ama yesin diye şükrediyorum ama yok.acaba demiri falan mı düşük ne olabilir
Kızlar bebeği bu şekilde olan var mı ?
neinsanlarvar diş çıkarıyor olabilir iştah kesiliyor ara ara
neinsanlarvar aklıma direk nazar geldi
- Düzenlendi
lgrth ama hiç belirtisi yok.baktım sertlik falan da yok ya hiç bişey anlamadım
kizatasozu valla o da olabilir ben de nazar dedirmiş olabiliirim.sürekmi kızım ne güzel her şeyi yiyor tosun gibi diyip diyip durdum.çocuk ağzını açmıyor şimdi
neinsanlarvar salya var mı
neinsanlarvar ahaha bende içimden masalah kızım hiç hasta olmadi dedim şimdi hasta çocuk 😅 dememek gerekiyomus
neinsanlarvar Bebeklerin ara ara iştahsızlık yaşaması normal.Biz yetişkinlerin bile yeme rutini değişiyor.Emiyor diyorsunuz,maşallah şu an anne sütü önceliği olmalı ek gıdadan önce 🤩
neinsanlarvar sekizinci ay atağı gibi geldi bana
neinsanlarvar deme deme
lgrth salya iki aylıktan beri var valla hiç gelen giden yok ya sürekli bi sorun çıkıyor çok bunaldım hiç keyfini çıkarmıyorum sürekli bişeyle mücadele ediyorum
kizatasozu bi daha dersem zaten iki olayım ya gerçekten yemeyen bebek de çok zormuş.yemiyor yemediği için sürekli uykudan uyanıp ağlıyor.yeme tamam ama terörde estirme yani
azze sütüm yokki canım.çok az.ona yetmiyo anlıyorum.10 kilo bebek yetmez zaten.aç oldugu için geceleri o kadar sık ağlıyor ki,hızlı hızlı memeyi çekiyor süt gelsin diye ama doymuyor ağlıyor mama veriyorum yok.aölıltan ağlıyor ben de bişey yapamıyorum artık.öylr geçiyor günler çok zor
Cicekliperde 8.aya bile girmedik daha tam 7 aylık.inşallah öyledir valla resmen boğuşuyorum.yesin diye de hiç zorlamıyorum.iyice soğumasın diye ama resmen açlıktan ağlıyor.memeyi çekip çekip ağlıyor.e süt yok.
neinsanlarvar yine de olabilir ara ara bebeklerde iştah gidip gelmesi oluyor özellikle diş dönemlerinde siz farketmeden de çıkarabilir..
neinsanlarvar birine beddua ediceksen Allah sana yemeyen çocuk versin de 😅
neinsanlarvar erken girilebiliyor. İştahı geri gelir geçici bir dönemdir merak etme
kizatasozu düşmanınıza bile demeyin