Ay nasıl sinirlerim bozuk ya bı komşum var eşim onunla konuşmamı istemiyor ama gel gorki kız bugün bni aradi bişey sordu bnde hemen kapattım sonra kocam bı bağırıp çağırıyor anlatamam görseniz başka birşey oldu sanarsinjz wp yi falan sildi ardından ağzına geleni saydı ve bnm ona büyük bı ders vermem lazm konusmayi asla düşünmüyorum ama bn kus kalamıyorum baciniza öneriyle gelin
Esim
2minnosannesi neden istemiyor ve çocukça kalkıp wp silmek ne ya
2minnosannesi neden istemiyor ve bu kadar carladı
2minnosannesi istememesinin başka bir sebebi mi var ya da karşı tarafın hoş olmayan bir hareketini falan mı gördü nedenini söylemedi mj
2minnosannesi Nedenini söylemeden size böyle davranamazki
2minnosannesi wp sildirecek kadar ne yaptı komşunuz çok merak ettim? Küs olma sebebiniz nedir?
2minnosannesi bende merak ettim bacım eşiniz niye konuşmanızı istrmiyor bu kadar sinirlenmişse altında birşey var
perimasali802_ olayı şu şekilde acikladi başka birinin arabasından inerken görmüş ama herkes kendine yapar zaten çok gorusmuyorz bişey lazım olursa arar o kadar
Bubenimoykumm başka birinin arabasından inerken gormus
bossmom başka birinin arabasından inerken gormus ama bu bni ilgilendirmez kadının numarası bile yok bnde
bittercikolataa başka birinin arabasindan inerken görmüş
2minnosannesi evet de yani başkasının arabasından indi diye niye bu kadar sinirlenmiş eşiniz başkası belki abisi kuzeni falandır bence başka bişey var yani bayağa bir sinirlenmiş ehatsabı falan sildirmiş
2minnosannesi belki bir akrabası dir
tazeann bundan bir kaç ay önce söylemişti ve bn konuşmuyorum zaten bugün yemek esnasında aradı ve bnde kayıtlı bile değildi numarası konuştum kim diye sordu ismini söyledim sonrası malum olay kendi orusbu senide orusbu edicek bn sana kaç kere muhatap olma demedim mi falan
perimasali802_ değilmiş bacım yani gördüğü kadarıyla öpüşüyormus
bossmom öpüşürken gördüğü için sanırım o sırada bnm sesim biraz kötü gelince kızda wpden yazdı oylelikle wpyi sildi zaten
2minnosannesi valla eğer öyleyse ben eşim için tedirgin olurdum vallahi
- Düzenlendi
2minnosannesi yuhhh ohaaa
Hakli o zaman eşin
Kadin bide evli ya
perimasali802_ ama bunda bnm ne suçum var kızın numarası bile yoktu bnde konusmayiz gitmeyiz gelmeyiz
bossmom bu kadar cellallenmesi bni sinir ediyor