Doğum yapalı 4 ay oldu saçım acayip dökülüyor böyle dökülme yok kel mi kalacağım çok korkuyorum 😧
saç dökülmesi
kuziannesi korkma korkma daha devam edecek ama zamanla duruyo ☺️
kuziannesi gözünü korkutmak gibi olmasın da saç dökülmesi hemen durmuyor ya vücut kendini toparlayana kadar devam ediyor sonra yavaş yavaş dökülmeler de azalıyor
kuziannesi
Doğumdan sonra her kadının yaşadığı bir durum. Her kadın da kel kalmaktan korkuyor 😂
Ben o dönem kan değerlerime baktırıp takviye kullanmıştım. Sizde değerlerinize baktırın. Geçici bir süreç geçiyor ama kimi kadınsa süreç biraz uzun sürebiliyor duyduğum kadarı ile.
belladonna ben çok korktum oldumda kafamın on kısımları hepsi döküldü şaşırdığım durum ise diğer doğumlarda o kadar olmadı 😂
Şuan saçım açık gezemiyorum hepsi çıkmış ve büklüm büklüm olmuş 😂
belladonna önceki doğumdan sonra bebeğimi kaybettik böyle bir durum yaşamamıştım
perimasali802_ ayyy o kadar mı taramaktan kaçınıyorum banyo yapacağım gün benim için zor bir durum 🤭😂😧🤫😥😥
bittercikolataa peki yerine yeni saç gelir mi ya
kuziannesi sürekli tara bişey olmaz yenileri çıkıyor hemde güçlü şekilde merak etme 😄
perimasali802_
Benimde çok dökülmüştü ama açıklık olmadı. Herkeste farklı işte. Ne güzel bal kıvır kıvır olmuş 😂
kuziannesi
Başınız sağ olsun.
Her doğum farklı diyorlar belki etkileri de farklıdır bilmiyorum ama dökülme problemini kendim dahil bir çok kişiden duydum/okudum.
kuziannesi geliyor canım yeni saçlar çıkıyo merak etme