ikiprensesannes yesim631 benimki diyo birini tutuyorum biri kaçıyor kaçanı tutana kadar diğeri de kaçmak istiyor😂ben yine de rahat etmem en fazla yarım saat kalırım 😿
ikiprensesannes glnrsrn bak kocana söyle durumumuzun iyi olması benim daha uzun süre duşta kalmama etki etmiyor olan sana oluyor yani💐😅
lgrth yesim631 ahahaha yok ya oma enerjim yok 🤣 çocuk ayaktayken imkansız zaten sen karıştırdın kendinle 🤪
glnrsrn ikiprensesannes duşta az kalmam onun işine yarıyor 😔 bu akşam deneyeceğim uzun süre kalmayı. Tabi gece saat 1 mi olur 2 mi Allah bilir artık
yesim631 ikiprensesannes eşim olmazsa benimkilerde uyumaz geceye kadar eşim hadi yatağa dediğinde hepsi tıpış tıpış yatağa girip uyuyolar🤣
yesim631 lgrth yok bacım ben kaç gündür fikfik yapmıyorum dün eşim izinliyim evdeydim ozaman yaptık yoksa kaç gündür fikfik yoktu bizde🤣
lgrth yesim631 benimki de rahatsızdı 4gün almayınca 5.gün dayanamadı bana da bulaştırdı hastalığını sağolsun 😂😂😂
elisaa48 yesim631 merhaba canım nasılsın. Ben giriyorum aslında da bakıyorum kimse yok post yok çıkıyorum 😂
yesim631 elisaa48 iyiyim canım bende şu aralar pek giremiyorum bakıyorum sessizlik var ben açayım dedim bi post 🤣
elisaa48 Kızlar ben bu sefer naptım biliyorsunuz eşime dedim boştu bugün beni de çok istiyordu affedersiniz 🤣 🤣 dedim veririm ama bir şartla beni avm ye ordan dönerciye ordan da tatlıcıya götüreceksin 🤣🤣tm dedi 😂 yaptık gittik geldik 😁😁
glnrsrn elisaa48 3 yer istemişsin. Avm, döner ve tatlı. 3 yere sadece bir kere mi. Enişte hemen kanıyormuş 😂😂