Yeni biriyle konuşuyorum 2 hafta olacak ve ilk kez buluşacağız. Şimdi benim kibar, nahif hal ve hareketlerimden dolayı sanırım karşı taraf beni muhafazakar zannediyor. Bunda bir sıkıntı yok da. Şöyle bir sıkıntı var. Örneğin ben cinsellik konuşulmasından nefret ediyorum. Sanki ne tarafa kadar gidilir gibi bir yoklama yapılıyor gibi geliyor. Cinsellik 0 hiç konuşmayınca da hiçbir şey yaşamam zannediyorlar. Halbuki zaman+ güven bağıyla bir şeyler yaşanabilir. Temas etmeyi ben de çok severim. Ama doğru zamanda ve doğru hamlelerle. Küçük adımlarla. Karşı taraf hiçbir şey yaşamak istemem, elini bile tutmam zannediyor. Sizce bu durumda ne yapılmalı? Bu durumu açıkça konuşayım mı, yoksa ilk buluşmadan önce konuşmamak daha mı mantıklı. İlk buluşmada örneğin sıkışmak için elimi uzatsam oradan temasa açık olduğumu anlar mı? Temastan kastım ileri gitmek değil bu arada, minik minik öpücükler vs. O bunu bile yapmayız zannediyor bence. Bu arada tesettürlü değilim. Beni temasa kapalı sansın istemiyorum ama bu konuşma için çok erken sanırım değil mi? “Beni nasıl birisi olarak gördüğünü merak ediyorum. Bazen benimle ilgili yanlış anlaşılmalar olabiliyor gibi hissediyorum. Benim için birbirimizi tanımak ve zamana yaymak önemli, çünkü bu güvenli hissettiriyor. Her şeyin doğal bir şekilde gelişmesi benim için değerli. Doğru zaman geldiğinde ya da o bağ kurulduğunda, ben de duygularımı paylaşmayı ve temas etmeyi seviyorum.” bu mesajı hangi aşamada paylaşmalıyım sizce. Bu arada uzun mesajlarıma alışkın ve o da uzun cevaplar veriyor.
Lütfen kardeşinize akıl verin, benim için çok önemli. Gönül işleri
Dedim ya yeni biriyle konuşuyorum diye lütfen konu değişmesin. Sabretmedi ya da anlaşamadık. O kadar temassızlık istemiyorum zaten. Dozunda olsun istiyorum her şey. Kendimi yeterince açık ifade ettiğimi düşünüyorum 🙂🙂
sercekus senden Tensel veya cinsel bir temas isteyen biri hele hele ilk buluşmalarda bu konuyu açan veya bunu sana yansıtan bir insandan zaten uzak dur. Bu insan senin kişiliğine kendine değil de tam tersi kendi ihtiyaçlarını gidermek için seni hayatında ister. Emin ol seni tanımak isteyen seni gerçek anlamda hayatımda isteyen bir insan daha dakika 1 gol 1 bunlarla ilgilenmez. Bu korkularının olmasının sebebi de muhtemelen kendi ihtiyaçlarını görmekten. Tek cinsel anlamda demiyorum tensel olarak da diyorum. O yüzden uzak durmak en iyisi
- Düzenlendi
sercekus herşey olacağına varır carsafliyim ben dışarıdan soğuk mesafeliyim tanışma evlilik çocuk oldu halen cinsellik konuşmadik eşim de normal birisi dini yönden pek şey değil yani hoppa zıppa oda konuşmaz sevmez konuşmayı cinsellik yani olacağı varsa oluyor işte bir şekilde kendini bu kadar kasmana dusunmene gerek yok erkekler çok da ince detaycı değillerdir
Zaten ilk buluşmada bunu isteyen erkekle olmaz bence
daha tanışalı 2 hafta olmuş bu konular için çok erken bence. kimseye de kendini açıklamak zorunda değilsin ayrıca