lgrth Smartlady yorgunluk can sıkıntısı kafa doluluğu her şey olabilir beni bu ara hormonlar etkiliyor🙂
minikooo belmuda ilk evlendiğimizde 3 oluyordu bazen erken olduğunda şimdi 2. De uyuya kalıyo sinir bozucu
minikooo gokyuzununsonesi yapmıyorum açıkcası kendimi mast alıştırmak istemiyorum ona sinirimden onada gitmiyorum
minikooo gokyuzununsonesi ya öyle çok kalmıyorum aramız iyiyse haftada 3.4 oluyor ama dediğim gibi o gece olmadığsam ben rahatta uyuya kalmasına çıldırıyorum sonra da ben küsünce tabi araya zaman giriyor yanaşıyo ama kabul etmiyorum galiba kinciyim ben 😅😅
minikooo gokyuzununsonesi birde ben araya zaman girince soğuyan insanlardanım hergün olsa benim için daha okey 😅 temas bağımşısı gibi bişeyim ama eşim öyle değil haftada 2 bile yeter yanaşır eder ama çok azmamışsa ısrar etmez
minikooo gokyuzununsonesi aşko öyle değişik fantazilerimiz yok gecelikler vucut çorabı sexsi iç çamaşırları loş ışıklar dışındaa ama bana kalsa sürekli mıçmıç olmak isterim ama eşim sevmiyo 😩
gokyuzununsonesi minikooo daha ne olsun aşkım hamilesin tutup çıkmaz sokakta mini elbise altından tehnada fik fik yapacak hali yok ya 🤣
minikooo gokyuzununsonesi ahahahah aşko ben hamile değilim ama 3 tane çocuğum var ajjaja küçüğü 6 aylık çoğu sevişme yarım kalıyo uyanıyo eşşek 😅😅
gokyuzununsonesi minikooo o sorun bende de var aşkım ama bazen uyanmadı mı şanslı sayıyoruz kendimizi
minikooo gokyuzununsonesi gerçekten ya apartopar elimi yıkayıp emzirmeye koşuyorum. Aşko ben istyorumki hep götümde dolansın😅 bunun için benim ne yapmam gerekiyoki bence onun içinde olması lazım dimi
gokyuzununsonesi minikooo ahahah bence senin tek yapman gerekn şey güzel bir jartiyerle kocana yandığını belirtmen