Kızlar, size dokunmasına tahamül edemediğiniz, dokunduğunda rahatsız olduğunuz biri ile yine de evli kalır mısız? Sizce bu zamanla düzelebilir bişy mi?

mrv11 bence çok zor düzelecek bir durum insan bir kere soğuyunca toparlaması çok güç..ama yine de kurtarılacak bir şeyler varsa duruma göre bakılır

lgrth teşekkür ederim cevap için 💜

mrv11 dokunduğunda bile rahatsız olduğunuz biri diyorsun o zaman asla evli kanılmaz canım

mrv11 birşey bitmiş ise ne yapsada aynidir
      Neden bunu sordun acaba

mrv11 bir kişinin aklından “bitirmek” Kelimesi geciyorsa zaten o kişiyi gozden çıkarmış demektir ve bitmiştir.sadece kararsız kalıcak nedeni vardır o da zaten cok sürmez eninde sonunda patlak verir yine biter..

mrv11 baktın düzelmiyo boşanacaksın ozaman çok yakın arkadaşım da bu durumdaydı ve boşadı hiçte pişman değil ama yine de düzeltmek için çaba sarfetmeni öneririm

Temas olmayan bi evlilik evlilik değildir bence

bir ay sonra

Yani zamanla düzelicek bişey olduğunu düşünmüyorum ben temassız dokunmadan evlilik mi olur ev arkadaşı mısınız

mrv11 bence tahammül yoksa çok çok zor düşünsene gözlerine bakınca igreniyorsun aynı evin içinde naisk dolasacaksin nasılsın ona hemen yapacaksın nasıl hareket edeceksin çok çok zor

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bi kardeşim için sormuştum. Zaten o da şuan boşanma aşamasında💜