• +18
  • İçimi rahatlatın

Selamlar buraya daha önce de üyeydim şimdi bu sorunun cevabı benim için çok önemli oldugundan başka bir yer aklıma gelmedi soruma geçiyorumm
Ben nişanlıyım 6 ay sonra düğünümüz var nişanlımla da seks haricinde herseyi yaptık diyebilirim ama ben kesinlikle düğünden önce yapmak istemiyodum bugun üstümdeyken penisi vajinamın altına sert bi şekilde girdi ve orayı yırttı diyebilirim ve sonra kanama oldu başta vajinadan sandım oturdum hüngür hüngür agladım kanama durunca farkettim ki bu bebek doğumunda kesilen yer sanırım tam bilmiyorum ama vajinanın altındaki yumusak etin orası ayrıldı anladınız mı bilmiyorum bu konuda da çok bilinçsizim sizce bi problem var mı ciddi bişey yani

Perine bölgesiymiş adı ve yırtık bi tırnak ucu kadar diyebilirim

prenses266 o nasıl oluyo yaa bebek baska bı deliktenmi cikiyomus basbaya girmiş icine geçmiş olsun

kizatasozu Hayır deligin altındaki kısımdan bahsediyorum dikiş vs atılan yer varya kanda delikten gelmedi alt kısmı açıldı orası kanadı

prenses266 orda nasıl bir yırtılma olabilir ki ya doğum sırasında bile kesik atıyorlar oraya yırtılması için yırtılma vajinanda olmuş canım maalesef

cananlcm peki bu kızlık zarını etkiler mi çünkü içeri gibi bi durum olmadı vajina cevresi olabilir ben yanlışta biliyor olabilirim ama cevresi etkilemez demi

cananlcm Ya benim 5 yıllık ilişkim ve 6.ayda düğün var zaten ama ben düğünden önce istemiyodum o geceye özel yaşansın istedim ve beklemedik bir anda oldugundan çok üzüldüm

prenses266 olabilir yani bilemedim ben doğum yapmama rağmen bazen ilişki sonrası o ince derinin olduğu yer çatlayıp kanıyor ama peçeteye incecik gelecek kadar o kadar yoğun bir kanama olmuyor çatlak arası sızıntı gibi..ne kadar zorlasa da o deri kısmı o kadar büyük hasar alır mı bilmiyorum ama

lgrth aynen bu dediğin gibi oldu aynı yerden bahsediyoz sanırım benimkide peceteyle silinecek kadar kan oldu sonra kesildi ama hala açık yara şeklinde
                Yani bu vajina girişiyle alakası olmayan bir kısım mı

prenses266 anladım benimde oluyor sürekli tam V noktasından aşağıya doğru deri çatlağı olarak..içeri girmemişse bir şey olmamıştır ama daha zaman var kontrollü olun yine de belli olmaz o anki ruh haline hamile kalmamaya çalış

lgrth Ben çok iradeliyim yapmama konusunda eşimde bana saygı duyuyodu istemeden yanlışlıkla oldu ikimizde şok olduk daha önce bi tecrube olmadıgından..
                    Teşekkür ederim yanıtın için❤️

prenses266 canım kızlığını bozmamış anladığım kadarıyla bir anda girince çatlatmış olabilir

bossmom aynen öyle olmuş sanırım yinede bi korku sardı içimi

Yani çocuk çıkarken bile yırtılamıyo doktor kesiyo nişanlın nasıl yırttı bilmiyorum geçmiş olsun da biraz tedirgin oldum adamdaki azim dağı deler 😂😂😂

xyzem kız oluyor benimki de sürekli öyle 😂😂😂

prenses266 etkileyeceğini zannetmiyorum tam içine girmediği için tam ilişki yaşadığında göreceksin belki o zaman daha çok gelir kan belki de o an geldi o kan bilemiyorum bebeğim daha dikkatli olursunuz düğüne kadar artık

prenses266 vajinanda olmustur buyuk ihtimal mutlaka bi doktora gorunmende fayda var