İyi geceler kızlar nasılsınız 🤍 basliktada yazdığım gibi tedavim bitmek üzere fakat lekelerim hala duruyor bu ilacı kullananlar var mi aranızda bu arada doktor lekeler için dermapen önerdi ama benim yaşadığım yerde guvenipte yaptıracağım bir yer yok bir kaç pişmanlık hikayesi de duyduğum için yaptırmak istemiyorum lekelerini çözüm bulan var mı krem VS yardımcı olur musunuz 🎀

kukulii87 bu aralar yosun peeling çok yapılıyor. Lekelere birebir çözüm gibi. 6 günde cildin bebek gibi oluyor. Her güzellik salonu yapıyor. Ben yapmadım bu arada.

etoile ablam yaptı canım para tuzağı olarak görüyorum onları hiçbir işe yaramıyor

kukulii87
        Benim komşumun yüzünde lekeler vardı. Doğumdan sonra oluşmuş ama baya çok ve koyu renkteydi. Güneş lekeleri de eklenmiş. Düzenli Cilt bakımına gitmiş, serumlar, kremler.. kullanmış artık bıraktım çünkü bıktım böyle kalsın diyordu. Geçen haftalarda dermatolojiye gitmiş. Doktor 3 kremi eczanede karıştır ve düzenli kullan demiş. Leke için güneş kremi de önermiş 2 saat ara ile gün içerisinde sürekli süreceksin demiş. Dün gördüm 1 haftadır kullanıyorum dedi ama lekelerin tonu açılmış, cildi parlamış. Hafif soyulma oluyor ama doktor olacak demiş. Dr un söylediğine göre leke tedavisi uzun bir süreçmiş. Bazı ciltte 3 ay bazı ciltte 1 sene sürebilirmiş. Öncesinde bir uzmana gitmeniz daha iyi olur bence.