lgrth para yok anacım hangimizde var valla zorla borcla bişeler oluyor zorlamayla

Mihrimahnur valla borçla olunca da zor oluyor kapatamıyoruz 😂 şuan kartın o kadar limiti olsa alırım ama bitti sıfırladık😂

lgrth ben 10 binliralik kumbara almışım dolunca parayla ne alsam diye düşünüyorum hergun 😅

Mihrimahnur bi arkadaşındakini dene bi kaç gün memnun kalmazsan dediğini alırsın yine

Mihrimahnur gelir bence ama benden tavsiye dyson kendi sitesinden al canım müşteri hizmetleri daha güzel ilgileniyorlar

lgrth yok herşeyden istiyorum 😅 aslında telefon alma niyetiyle başladım biriktirmeye ama bilmiyorum belki dayanamaz harcarim

lgrth alicagim telefon 60 bin zaten 10 bin yapıp altın yapıp geri kumbaraya atmayı düşünüyorum ama sonra o altınları bozmaya kıyamam bilezik yaparım kesin

kizatasozu bence en mantıklısı 😂😂😂 gerçi sonra da kocana lazım olur ona kıyamayıp bozup verirsin 😂

Mihrimahnur gen5 var bende eminim aynıdır zaten bir kaç başlık fark ediyor. Her kuruşunu hak ediyorlar alalı 1 seneyi geçecek al bacım temizliği sevmeyen ben her gün temizlik yapıyorum sayesinde eşim bence sırf bu yüzden aldı hahshsha

elsa57 sabah akşam elimde süpğrge olmuşken iyisi güzel cekeni olsun diyorum ama yormulardada başlıgı kırılan bu silikonları acılanlar olmuş sende durumlar nasıl

6 gün sonra

Mihrimahnur buraya girmeyi unutmusum resmen 🤣 ben alalı 1 sene olacak çok memnunum sorun yaşamadım canım zaten kırılsa vs dyson yenisini gönderiyo gorumcemde benim bir alt modeli vardı kendi supururken duvara vurdu kırıldı ucu görüntülü de müşteri hizmetiyle konuştu yenisi geldi kırılan da hala kullanılıyor onu da geri vermedi yedeklemis oldu al bence pişman olmazsın

İstek listemin başında desem yeridir ya ……..

10 gün önce 18binTL’ye aldım Dyson sitesinden ama emiş gücü bence beklediğimden kötüydü, az önce iade talebi oluşturdum, philipsin var 10 bine ondan alacağım,
                  Bu arada emiş gücü kötüydü derken benim eski süpürgeye göre çok daha iyidi tabii ki ama parasına değecek kadar iyi değildi bence