Gerçekten ciddi ciddi beş gündür bu askının bitmesini bekledim neden yani tam olarak ne için askı verdiniz merak ediyorum 😀 hadi verdiniz bir sebep söyleseydiniz bari uyarı falan da neyse de tak diye askı neyin nesi merak ettim gerçekten beni aydınlatın
Askı
ikiprensesannes 😂😂 Nettin bakayım
ikiprensesannes ne gibi bir yorum yaptınsa askıya aldılar ?? 🤔😃
Medusa beş gündür onu düşünüyorum 😿😅
bossmom valla bilmiyorum ki uyarı falan olsa ne için olduğunu bilirdim 😅
ikiprensesannes bu arada askı alan alana 😂😂
lgrth ara vermişlerdi bir süre sanırım yine işe koyuldular😅😀
ikiprensesannes post sabote etmekten aski verildiği zaman yazılıyor ne için verildiği canim
perimasali802_ tamam da hangi post diye yazmaaz mi
ikiprensesannes vereydiler bizde ona göre davranırdık 🤣
bossmom dimi ama
ikiprensesannes Bende diyorum bu kız nerdeee askı almışsın sonradan öğrendim.
Nomalde uyarı verip devamında askı veriliyor ama buranın işleyişi farklı galiba uyarısız asıyorlar
ikiprensesannes yok yazılmıyor eğer aski aldıysan son postta ne olduysa muhtemelen ondan kaynaklidir
Hoşgeldin tekrar bidahakine dikkat et 😂
ikiprensesannes yerin belliydi ama aa 🤣 😂 geçmiş olsun 😁
perimasali802_ Askı işlemini sizler vermiyormusunuz? Aslında hangi postsa bakılıp ayrıntılı bilgi verilirdi. Birde şey sorucam uyarısız mı asıyorsunuz. Biz mom Kids’te uyari vermeden asmıyorduk kural gereği
perimasali802_ tamam da en son postta kız biseyler sordu kız olduğundan da pek emin değildim yani o soruyu bir kadının sorması anormal geldi ondan mı yani 😂
perimasali802_ hoş buldum teşekkür ederim 😿😂 sizde dikkat edin ama
SuVeAtes yargısız infaz 😿😘
- Düzenlendi
SuVeAtes yok hayir kurallara uyulmazsa bildiriyoruz naime hanıma gerekli gördügunde aski veriliyor
Hangisi posta aldığını hatırlamıyorum ben bildirim vermedim kendilerine
Burda ne yapıldıysa ona göre belli bir sure aski veriliyor