ayazz Sorum belli hanımlar adetime daha 15-16 gün var ama lekelenmem oldu 2 defa gün aşırı dünden beri de mide bulantısı bugün ise kasik ağrısı ve uyku var inşallah böyle bişey mümkün değildir Adeti gecikmeden tahlil verip hamile kaldığını öğrenen var mı
fatmaaa123456 ayazz ben adet olucagim gün sabah adet olmadim oglen test yaptım silik çizgi cikti beta verdim 18 cikmisti yani günüm gecmemisti ogrendigimde
basak23 ayazz emzirme dönemindeyseniz düzensiz adet kanaması çok normal doğum kontrol hapı yapabilir yumurtlama döneminizse çok nadir de olsa çatlamada lekelenme olur 15 gün varsa yumurtlamanız bile daha yeni oluyordur gebelik ihtimali çok çok düşük sanmıyorum
haya Yaa kizlar ben geçen ayın 19 adetim biti ve hala olmadım gebelik olabilirmi lütfen bilgisi osn yardım etsin
haya ayazz çok teşekkür ederim içim rahatladı bı kızım var ellerinizi öper daha bir yasinda ikinciyj hala dusunmuyorum olmayincadapanikledim biraz
ayazz haya benim de 4 aylık oğlum var bende şimdilik istemiyorum adetime daha 15 gün var ama leke geliyor benden kasıklarım ağrıyo mide bulantısı çok tuhaf ya hamile degildirim inşallah da degilsem de niye böyleyim bilmiyorum adet gününü bekliyorum doktora gözükmek için
haya ayazz cnm daaha doğum yapalım yeni olmuş belki ondanda olabilir hayırlısı olsun rabim gönlüne göre versin inşallah