Kızlar biraz geç kaldım yemek yapmak için aklımada bişey gelmiyor neler yapıyorsunuz yada yaptınız akşama bana da fikir olsun
🌸🌸

tazeann fırında sebzeli soslu tavuk, pilav, salata ve çorba. Hatta fırında tavuğu da eşim yaptı 😂😂

glnrsrn Afiyet olsun 🌸 maalesef eşim tavuk sevmiyor sadece manga il seviyor o yüzden bu menü elendi 😁 teşekkür ederim ♥️

belladonna Afiyet olsun 🌸 hamileliğimden berri köfte yiyemiyorum çok severim ama kokusu rahatsız ediyor teşekkür ederim 🌼

glnrsrn menü bulabilirsem afiyet olucak inşallah teşekkür ederim yinede 🤗

Afiyet olsun şimdiden
        Bn tavuk çorbası ve soğan dolması yaptim

tazeann biraz geç gördüm ama tekrar mantar alınca dener misin.
          Patates leri yuvarlak yuvarlak kes. Yağla tuzla borcama diz. Ver fırına.
          Mantarı soy. Soğan seviyorsan soğanla sotele. Patates bi çıtır piştikten sonra mantarı patatesin üzerine gezdir. Bir bardak sütten beşamel sos yap patates kızarınca beşameli de gezdir kaşar rendele. Off🤤🤤

Bubenimoykumm senin dediğini patates püresiyle yapıyorum ama bunu da deniycem hatta geçen misafirim gelmişti onlara yapmıştım çok beğenmişlerdi sizede tavsiye ederim Teşekkür ederim 🤗