Selam kızzlaarr uzun zamandır burada yoktum kimse de neredesin dememiş yaniii😒
Ay kızlar ben bir durumdan muzdaribim,
Eylülde hormonlu spiral taktırdım 40. Gün kontrole çağırdı doktorum spiral yerinde gayet iyiydi gittiğimde adetliydim önceden almıştım randevuyu öyle denk geldi ama adetimin 9. Günüydü uzun sürdü yani doktorum enfeksiyon yapmıştır dedi antibiyotik verdi 2. Gün kesildi kanamam 1 ay sonra tekrar adet oldum 3 gün sürdü geçti yine normaldi ama bu ay yani 3. Adetimi oldum 6 gün sürdü 1 hafta sonra tekrar kanamam başladı dünden beri yine adet gibiyim yine çok az geliyor zaten hormonlu spiral adeti azaltıyor diye bunu taktı doktorum ama 1 hafta arayla 2. Adeti oldum başına gelen var mı acaba randevuma da daha var malum hemen bulunmuyor kayma belirtisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum internette de spiralde ara kanamalar normal yazıyor beynimi tırmalıyor artık yardıııımmm

perimasali802_ ay periiim🌸🌸
    Aşkoo bebişkom telefonuma salya kaçırdı bozuldu 😂 teli değiştirdim bununla da hesabıma giremedim 1 aydır onunla uğraşıyordum yine buradaydık gizli gizli sizi takipteydim ama yazamıyordum yeni hesap da açamadım aynı numarayla can sıkıntısından öldüm valla hepinizi çok özledim @sacmaliysenercan @successfulwoman @TombulHatun @ikiprensesannes
    @Sutlucikolati

perimasali802_ ay kaymasından çok korkuyorum perimm gebelik ihtimali için değil he gider başka yere girer diye 😂 komşumun spirali kaymış gitmiş rahmini delip çıkmış kalın bağırsağa saplanmış kadın 2 kez ameliyat oldu bu gelip duruyor aklıma zaten ondan korkuma zor taktırdım ucuz bişey olsa cilt altı implantı taktıracam ama çok pahalı bee

perimasali802_ sorma yaa erkekler fena olur derler ama benim kız erkeği aratmıyor valla tv kırdı telefonu bozdu bu akşam da fritözü düşürdü kendine bişey olmasın diyorum ama baya da masrafa sokuyor bizi 60 binden etti kış gününde

peynirlimakarnaa yok yok kayarsa farkına varirisin ağrı sancı olur 🤣
          Ay senden ilk defa duyuyorum Allah’ım şifa versin hicmi anlamamış kadın
          Kız çok pahalı ne olacak bu böyle 🤕

perimasali802_ aşkım tv ünitesi alçaktı tutunup ayağa kalkıyordu televizyonu da ayağından tutup indirdi yere
            10 aylık Diş sürecinde olduğu için herşeyi kemiriyordu 😂 telefonu da kemirdi salya girdi içine yandı 😂

perimasali802_ muhtemelen kayalı baya olmuş onun belirtisi yokmuştu daha önce en son alt karın ağrısı başlamış ertelemiş doktora gittiğinde de rahimde spirali görememişler meğer kalın bağırsakta saklanmış spiral ameliyatla almışlar en son 😂

peynirlimakarnaa kız bu daha 10 aylık Allah’ım nasil becerdin sen 🤣
                Bu tvilerin montalama yerleri var şaka falan ama şükür üstüne dusurmemis
                Ben tvyi duvara astım mobilyalarıda kaldırdım evim bomboş diyebilirim 😂

perimasali802_ gidicem aşkım da randevu yok ki ya şubat başı var en erken başka doktora da gitmek istemiyorum daha önce gittim bela buldum başıma değiştirmek istemiyorum ama içim içimi yiyor

peynirlimakarnaa spiralli kimi duysam min 10 gün adet oluyor bu sürede ilişki olmadığı için güzel koruyo ilişki yaşama sürenizi kısıtlayarak 😂 prez. Öyle mi ne hormon bozar ne kanama artar azalır temiz iş mis gibi 😂