tubaay sosyal yardımlaşma vakfına gidip başvuru yapıyorsun veya e devlette

Uzamadı onunla alakalı bir açıklama yapmadı yani yüzde yüz bitmiş durumda. Bu sene evlenecek çiftlere 150 bin tl faizsiz kredi desteği olacak bu çok güzel keşke bizde yeni evlensek😂😂. Neyse bir diğeri dopum parası ilk çocukta tek seferlik niyetine 5 bin tl ye yükseldi. Çocuk parasıda her ya 2 çocuk için 1500₺ üç çocuk için 5000₺ olmak üzere düzenlendi.

bossmom tabii sayın cumhurbaşkanımız bunların acısını vergilerden çıkaracaktır 😂🤔🤯🤯

bossmom Bide O parayı vermek için kim bilir şartları ne olucak 🤣 örneğin üstüne kayıtlı ev araba dükkan gibi bişeyler olursa vermez diye düşünüyorum 😂

Etipetito herhangi birşey gerekmeksizin diyordu tüm annelere 🤣🤣 böyle diyor sonra cakıfa gidince üstünüzde şu var bu var diyorlar birde sigortalı diyorlar yahu sigortalı olanlar zengin mi yani 🤔😂😮‍💨

Biyiklim canım çocuğum olmadığı için bilmiyorum sosyal vakıfa gidip orda öğrenebilirsin

• Düzenlendi

Biyiklim hayır sadece doğacak ilk çocuğa anneye yani 5 bin tllik tek seferlik doğum parası yardım verecek. Herhalde onuda ilk tek çocupa sayıyor 🤣🤣

bossmom inşallah öyledir ama sanmıyorum illa bişey derler üstünüzde şu var bu var diye 😂
            Ama oladabilir çünkü asgarî ücret az geldi çok tepki verenler oldu bu yüzden herkese verebilirler bilemedim