Artemis_ sirene bir şey olmaz canım merak etme tarihi geçmemiş daha içtiysen sorun olmaz ben 2 kez kullanmıştım herhangi yan etkisi de yok yine de dikkat edin bundan sonra
moongoddess sirene kullanmadım tarihi geçik ama ocak sonuna kadar geçerli oluyor tarihi bişi olacağını sanmam
nesli123 sirene Kaç kere aynı sorunu yaşayıp bende ertes72 ictim canim bir sorun olmuyo ama bunu alıskanlik haline getirmemek lazim sen yinede dogum kontrol hapi gibi devamli seyler dene cocuk dusunmuyorsan
momd sirene iki üç defa aynı şeyi yaşadım bişey olmadı dikkatlice çıkardık içine akmadi ise busey olmaz
sirene momd 6 yıldır evliyim. İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Prezervatif nedeniyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü altı yıldır korunma yöntemimiz bu ve ilk kez oluyor. Ve ben başima böyle bir şey geldiği için mi ertes ın yan etkisi mi bilmiyorum ama cinsellikten kaçınıyorum. 🥲
sirene Eucleas Ben bunlarda beden olduğunu bilmiyordum ama eşim korunuyor 6 yıldır ilk kez başımıza geldi. Her zaman aldığı şey yani😅🥲
momd Eucleas bunun bedeni de mi var eşim de her ilişkide kendi tutuyor kalmasın diye 🙄 eşim alio hiç pakete bakmiom ki
Eucleas alinasira yazıyor çoğunda ,53 51 49 vs. Ama tam olarak birbirini tutmuyor ,Denemeden bilemezsin hangisin tam oturduğuna. Biraz küçük olanı alırsan süre de uzar, benim favorim tırtıklılar 🙈
incinmissindedi Eucleas tırıtıklılar nasıldır kız 😅 daha mı güzel onlar. Benimkide mi alsa acaba onlardan ama hamileyim zaten