cleanqueen Normalde mom ve kids aktif kullanıyorum buranın forumuna yeni girdim burası alev almış hanımlar napiyonuz 🤣🤣🤣😅😅😅😅
ayazz cleanqueen bende ilk girdigim de şaşırdım burası da kids gibi konular çok içeriyo sandım oysaki ortalık alev almış burda. Çekiliş olmasaydı böyle bi programın varlığından haberim olmıycak tı😄😄
SuVeAtes cleanqueen Hoşgeldin bende aktif kullanıyorum. Oralar kutsal rahibe ondan dolayı ordan buraya gelen çok şaşırıyor. İnsanlar orda birşey sormaya çekiniyor artık herkes ahlak bekçisi oluyor. Burda sor en azından insan gibi cevap al misssssss
cleanqueen mrvehl haydaaa 🤣🤣🤣 burası biraz daha cinsel icerikli heralde. 😃 1 yilda 1 kere seks yapan ben buraya ait degilim sanki🤣🤣
belmuda cleanqueen Buradada dikkat edin erkek v. S sanıp itam edip sonra linç edilebiliyosunuz. Uyarmadı demeyin 😃 beni uyarmadılar 😟🙂 Sonra mors olunuyoo tabiii ama dikkat edin. Arka arkaya cinsellikle alakalı post açmayın falan 😂👍
belmuda lgrth Belli belliiii😃 Baya ürkek ceylan gibi konuşuyorsunuz sizde halısınız 🤗🤔😅😅😂😂 Siz ve su ve ateş olan atkadaştan hoşlanıyorum yinede ayyyy hoşlanmak derken elektirik babında dedim 😂😂