elisaa48 Günaydın kızlar şimdi ben kendimi açtım ya artık 2. Çocuk için 😂 benim 4 gündür adet gibi sancılarım var ama henüz adet olmadım normal de 5 gün öncesinde erken olurum günüme 2 gün var acaba gebe olabilir miyim ya 😂 bu kadar erken ve tekte tutar mı 🤔
SuVeAtes elisaa48 Olması için tek kurşun yeterli olur mu olur kizz böyle ilk seferde çok var tutan . Benimde korkulu rüyam yıllarca denedik olmadı şimdi tekte deneriz olur korkusu sarıyor
elisaa48 SuVeAtes benim tersi işte yıllar sonra olsun dedim tekte tutarsa iyi olur yani kocama bi heyt be neymişsin derim 🤣🤣
Zamansiz_ SuVeAtes 🥲🥲 bazilari ilkinde tuttu bizim diyimce asla inanmazdim hep sacma gelirdi cok buyuk konustum coook kizim 18 aylik simdi🤷🏻♀️ @elisaa48 soyleyeceklerim bi kadar 🫠
Eskobar SuVeAtes bencede kork belli olmuyor orası hiç ikizlerim tedaviyle oldu korunmadım 13 ay adam tatile gitti geldi yılbaşı gecesi kondomla tuttu
Zamansiz_ elisaa48 kocayi bilmemde kendimle cok dalga gecip agladigim oldu vardir ya bi tabir kaba ama dogruymus ‘ ceketini uzerine at hamile kalir’ oldu yani yumurtlama gunumuymus neymis tutasi varmis 4 5 ay deli gibi agladim cok sukur rabbim uygun gormus nasip etmis simdi konusmaya bile baslamis dil papuc asla durmuyo kiz uslu nazli olur dediler yalannnnnngg🤷🏻♀️😂😂😂😮💨
elisaa48 Zaten canım kocam 😍 çok heyecanlıydı artık içine boşalırsin dediğimde heyecan yaptı o anki heyecanla olmuş olabilir 🙆 🤣
Zamansiz_ elisaa48 yok oğlum 2018 li ikincide cok agladim yani planlamamistim bi kereden nolcakki diyerekten olu verdi durum oyle degilmis 🤷🏻♀️