Buraya ve Kidse girince hoparlörümden ses geliyor sürekli yılan tıslaması gibi çok sinir bozucu sadece bende mi var acaba neden oluyor telefonum IPhone 16 pro Max bu telefona geçince olmaya başladı
Hoparlörden ses gelmesi
Neselibiri abo yok kız bende olmuyor tövbe😂😂
Neselibiri girer girmez mi yoksa
Klavye kullanırken mi
perimasali802_ girer girmez de oluyor sürekli formda gezerken de aynı şu anda da var mesela bi kısılıyor bi açılıyor çiki çiki çiki çiki der gibi de çok gıcık bişey ya 🤣
Artemis_ bana özel galiba 🤣
Neselibiri uygulamayı kaldırıp tekrar deneseniz
Neselibiri ay bende de oluyor aynı şey sanki arkada fon müziği gibi bişey tıslıyor😂 iPhone 16 bu arada 1 ay önce 11 kullanıyordum onda yoktu 😂
Neselibiri O bende de oluyor tlfda belki sorun var diye servise sordum manyetik alandaysan yakınsan o ses çıkıyor dedi ama belli bi forumda yada başka sayfada gezinirken oluyor dedim ama tesaduftur özellikle bu marka çok hassas oldugu icin manyetik alanlarda olabiliyor dedi bilemedim nekadar dogru😁
perimasali802_ şimdi sildim tekrar yükledim baklm olcak mı şu an müzik çalıyor çocukları uyuttuğum için o yüzden bakamıyorum oluyor mu olmuyor mu
peynirlimakarnaa 16 larda mı oluyor acaba ya benim önceki de iPhone xs Max dı onda da olmuyor du
Neselibiri tamm donersin bize
CoffeeLover seninkin markası da iPhone canım ? Alakası yok bence biraz bilmişlik yapmış servis 😂ben de acaba altta ki reklamların müziği mi acaba diye düşünmüştüm
CoffeeLover seninkin markası da iPhone canım ? Alakası yok bence biraz bilmişlik yapmış servis 😂ben de acaba altta ki reklamların müziği mi acaba diye düşünmüştüm
Neselibiri bilemiyorum bende 11 kullanıyordum onda olmuyordu
Neselibiri Evet canım 16 yeni geçtim eşim kendine aldıkça eskilerini bana ittiriyor allahtan yeni daha ama işte boyle ses olunca bozuk sanıp sordum banada mantıklı gelmedi de oyle olsa her manyetik yerde öteriz🤣
Neselibiri banada geliyor canım hatta şimdi yazarken var aynı yılan tıslaması
perimasali802_
Kızlar ben silip tekrar yükledim düzeldi sizde yapın valla o tıslma sesi çekilmiyor 😂
Neselibiri ay hiç uğraşamam direk telefonun sesini kısıp devam ediyorum 😂
peynirlimakarnaa ses kısıkken de oluyordu bende 😂