Kızlar merhaba ben 25 yaşındayım ve 32 yaşında biriyle görüşüyorum bir kaç aydır. Kendisi benden 7 yaş büyük yani, kendisi çok olgun oturaklı efendi birisi, ben ise daha neşeli enerjik bir insanım. Ve hatta yapım gereği aslında cilveliyimdimdir hatta. Ama hayatımdaki kişi biraz daha ağır olduğu için ona karşı bu yönümü dışa vuramıyorum ve ister istemez ona ayak uyduruyorum. İçimdeki o cilveyi de ona yansıtamıyorum istemsizce 😅 ama galiba çekiniyorum biraz, bir adım atılsa aramız daha çok ısınacak gibi hissediyorum ama olmuyor, acaba bu hep böyle mi gider yoksa zamanla düzelir mi diye düşünüyorum, yoksa ben mi biraz sıcak yanaşsam diye düşünüyorum. Biz daha önce konuşuyorduk bu adamla ve ben yaş farkından dolayı konuşmayı kesmiştim sonra bir şekilde geri konuşmaya başladık, belkide o da ben bir kere konuşmayı kestim diye temkinlidir

lunaaaa lisede karı koca ingilizce öğretmenimiz vardı ikiside birbirinin tam zıttı o kadar iyi anlaşıyorlardıki şaşıyorduk kimse benliğinden vazgeçmiyor ikiside birbirini böyle kabul etmişlerdi
    Allahım nazarlardan korusun

Eskobar ne kadar güzel 😊 bizde farklı olmamıza rağmen çok güzel anlaşıyoruz birbirimize saygımız yüksek anlayış da aynı şekilde, sadece bazı şeyleri aşmamız lazım daha samimi olmamız için

lunaaaa yaşa bu kadar takılma ruhuna bak güzel kalpli mi seni değiştirmeye çalışıyor mu sana deger veriyor mu giderek bağlanıyor mu bir yola çıksan yarı yolda bırakır mı adam gibi adam mı kendini oldugun gibi yansıt ve içinde kuracağına konuşmayı dene bence her erkek cilve neşeli kadın sever kendini rahat hissetmediğin bir ilişkide bulunma

Meraktan

Gerçekten çok mükemmel bir insan, bana çok değer veriyor çok saygılı anlayışlı ve ince düşünceli, çok merhametli bir insan keşke daha önce karşıma çıksaymış diyorum, dediğiniz gibi içimdekileri tutmadan yansıtmaya çalışacağım çok teşekkür ederim ☺️

lunaaaa 7 yaş normal çokta fazla değil benle eşimin arasında 10 yaş var gayet iyi anlaşıyoruz tabi arada anlaşmazlıklarda oluyor ama oda normal.

Zıtlıklar birbirini çeker ya dene bence düşündükleri de açıkça belirt

lunaaaa içinde kurduğun veya ona karşı düşüncelerin bazen ilişkilerde bağlanan deger veren insan kusurları yanlışları görmezden gelir zaman geçtikçe aşk biter sevgi saygı güven olmazsa olmaz her konuyu tartışabilir konuşabilirsin kafandaki adama degil karşındaki adama aşık ol umarım kafamızda yücelttigimiz adamlar bazen gerçek yüzünü göremiyoruz görmezden geldiğimiz sinyaller oluyor ona dikkat et lütfen 😊

lunaaaa zen nasılsın oyle devam et neşeliyken kıpır kipirsan öyle ol kendini sakın biri gibi aksettirme inan senin huyunu suyunu bilsin sonra değiştin bilmem ne falan derler uğraşılmaz o yüzden karşındaki oturaklı olgun diye sende aynısı olacak değilsin

lunaaaa çok saygı duyarak güzel dileklrlerimi iletiyorum bu soyeldigim genelleme değil tamamen kedni düşüncem ama bazen zıtlık güzel olabiliyor bazen de cok yoruyor beklentim olmadığı için birde yaş fsrki etkiliyor zamanla yani en azından bana göre , benle eşim arasında 6 yaş var karakterlerinin çok farklı burç özelliğine inanan biriyim ben aslan o boğa inanilmaz zıt inanılmaz yorucu ama güzel yanı gsrip bir şekilde fakat yoruyor yaş farkida öyle senin enerjinle onun enerjisi denk olmayabiliyor tabiki sisin durum böyle olacak değil belki zamanla oturacak ama konuşmayı neden böyle olduğunu veya hep böylemi olacak sorusunu konusabilirsn

Meraktan o kadar haklısınız ki, çok teşekkür ederim 🫶🏻☺️

Sinee_ ben de boğa burcuyum ve bizler burcumuz gereği bazen zor olabiliyoruz maalesef, benim ondan yaşça küçük olduğum için kendimi çoğu zaman bana göre ayak uyduruyor bunu fark ediyorum Ve hatta bu yüzden de Onun gözünde daha değerli Olduğumu hissediyorum, Geçen gün ona söyledim benim aslında daha cıvıl cıvıl olduğumu ve kendimi daha tamamen açamadığımı dile getirdim, Kendisi de beni şu an Zaten cıvıl cıvıl olduğumu düşünüyormuş, Bana kendimi kasmamam gerektiğini söyledi ve rahat olmamı söyledi, Gidişata zamanla bakıp göreceğiz ☺️

lunaaaa çok güzel dilerim hep karşılıklı anlasacaginiz günler yaşarsınız ve umarım hep mutlu olursunuz 🌷