Eskobar buluyor buluyor alışkanlık yaptı artık tak diye tutturuyo deliiği 😂🤣😂🤣

tazeann inan şumkadar merak etmiyorum hshshd

haya hahahaha yok canım o kadar da cahil değildir 🤣

Erkolarkapatilsin acıyacak diye tedirgin olduğundan kendini kasıyorsun acı hissetmen ondan hazırlıksız ilişkiye girme sonra kuruluk zorlama hepsiyle birlikte kanaman olabilir ben yaşadım ilk zamanlar 😄bırak kendini yılan gibi kıvrılıp gitsin birbirine baglı olan şeyi çözemedim bende 😄😄😄mıncırsın azcık alıştırsın hazırlasın eşin

Erkolarkapatilsin geçen happy mom forumdan denk geldim biri yazmıştı çift rahimliymiş ve çift vajina girişi varmış kadın bunu bilmiyormuş yalnış yerden ilişkiye girdiğini zannediyormuş afedersin idrar deliği zannediyormuş çok acıyormuş her ilişkide. Sonra öğrendikki çift giriş varmış ve biri diğerinden daha küçükmüş ordan giriyormuş çok acıyormuş 1 sene sonra doğru yeri bulmuş 😂👀👀👀

bossmom çift rahim olsa da çift giriş nasıl oluyor ilk defa duydum rahim sonuçta içerde derinde kalıyor iki tane olsa da 🙂 ya da bölmeli kızlık zarı vardır sağlamdır

bossmom tövbe yarabbim çift giriş😄 başka yolun yolcusu millet dalga mı geçiyor gerçekten cahillik mi bilmiyorum 😄