aydaksiyahkedi Saçlarım inanılmaz dökülüyor ve geç uzuyor kızlar noluurr bana dökülmeyi bıcak gibi kesecek bi şampuan önerin 😣 uzatma içinde sprey krem ne varsa artık 😖
PiTi aydaksiyahkedi biberiye suyu ya da yağı derim. Bir de yvse Rocher ın şampuanı der susarım. Oluk oluk dökülen saçlarım 5 tele düştü
belmuda aydaksiyahkedi Burada reklama giriyor diye yazamıyorum formülü bende var. Uzun yıllar bayan kuaförlüğü yaptım kendi salonumda amaaa burada olmuyormuş yazamıyorum yane 😬😊
hzrn1 aydaksiyahkedi homm bitkisel saç şampuanı satıyorum yardici olablrim numra birakin size en etkili bir çözümle.sampuan ve saç serumu veriyim
neinsanlarvar PiTi ben dr biberiye yağı aldıö saçlarım aşırı dökülüyordu ama bir iki kere kullandım.saç diplerime sürüp beklettim bi fayda olmadı.siz tam olarak nasıl yaptınız acaba
PiTi kukulii87 ben yağını kullanıyorum duştan önce sürüyorum sonra yıkıyorum ama biberiye suyu da aynı işlevi görüyor
PiTi kukulii87 gratisten almıştım ben. Şöyle banyodan bi kaç saat önce diplere sürüyorum ama uçlarına da elimde kalan yağları sürüyorum sonra normal duşumu alıyorum
PiTi neinsanlarvar ya şöyle biberiye yağını kullanırken biraz azalma oldu ama şampuanı yeni değiştirdim yani bir kutu bitmek üzere ondan sonra azalmam oldu hatta bu aralar biberiye yağını kullanmayı da unuttum ama siz yine de bir tahlillerinize de baktırın