Neden oluyor bilmiyorum ağda yapıyor galiba yaa.. biri bitti diyorum hop ikincisi çıkıyor boncuk gibi kocaman birde içten birsey. Sorun şu bir kac kere sıktım malesef delik gibi lekeler kaldi. Ne yapsak gider bunlar😭
Vajina bolgesinde sivilce 🤦♀️🤦♀️
Su123 şu an bende de iki tane var sinir ediyo ya
Delimiyimneyim64 off evet hemde çok acısına mi yanayim, patlatsam kalan ize mi yanayım biri bitse digerinin cikmasinami anlamadim valla😭😭
Su123 patlatma canım kendi kendine geçer
Su123 haydaa bende tam olarak vajimami neyle temizlesem die duwunuyodum canm wimdilik veet tuy dokucu krem kullaniyorum ama artik kullanmayaya karar verdim 1gunden 1 tuy cikiyo oneriniz nedir? Aslinda epilasyon ağda lazerden korkuyorum awağı kısımları nası yapcam flan die😓lazerdense utaniyorum
Delimiyimneyim64 sinirenme canm kecer nede olsa sana oneri kremim var bilmem iwe yararmi sende ben epilasyondan sonra derhal o kremden kullanirim kol altımi ederken triterm isimli digeriyse bora plus hem sivilce yok eder hemde lekeyi
_marry_koko_ yaza doğru lazere başlamayı düşünüyorum canım ya krem kullanmayı filan sevmiyorum ben hiç yine de sağol çok canımı sıkarsa alır denerim
Delimiyimneyim64 bilmiyorum ama herkes bana kışın basla diyor yazin daha zor oluyormuş o yuzden bende birdaki kış 10 uncu ayda felan baslamayi düşünüyorum
_marry_koko_ ben hayatım da hic krem, jilet felan kullanmadim o yuzden hic oyle cok cok tügum olmadi hep agda yaptim hamilelikde bile 8 inci ayima kadar agda yapıyordum son ay epey zorlandim 2 kere jilete vurdum dogumdan sonra direk yine agda yaptim ama bu son zamanlarda sivilce sorunu yapti. Jilette kararma cok yapiyormus en iyisi lazer galiba cidden nereye kadar ugrasacaz bu kadar.. jilet yapsak daha cok ve cabuk çıkıyor kararma yapıyor, agda yapsak sivilce yapiyor. Bende normalde cok utangaçim ama birdaha onları nerde gorecez sanki sikicaz dişimizi
Su123 aa onu bilmiyordum ben o zaman benim de seneye kalır ya
_marry_koko_ paketi yesil mi??? Yurt disinda varmi acaba
Su123 bora plusun paketi evet yesil triterim inkiyse kırmizi bebeyim eczaneden ala bilirsin
_marry_koko_ artık orasıni bilemiyicem canım yurtdışında yaşamadığım icin
_marry_koko_ tabiki acıtıyor fakat şöyle ki benim ilk zamanlar acıyordu hatta batıklarım çokken gitmiştim bir sefer yemin ederim ruhum çıkıcak gibi olmuştu ama sonrasında o kadar düzeldi ki şimdi ne kıl gibi çıkıyor ne de canım acıyor bütün seans boyunca muhabbet ediyoruz lazerimi yapan kızla😌