Çabuk bakın lütfen. Ara sıra başımın bir yerleri arı sancar gibi sancıyor. 1 saniyelik sancıyor bırakıyor. Neden ola bilir?
Ben biraz korkağım doktora gitmeye korkuyorum kötü şeyler söylerler diye.

mohbaliyeva stresli kaygılı çok dolu kafa olunca bazen patlarcasına agrı hissediyorum bende düzenli uyku karanlıkta dinlenme ilaç kaygısızlık bir kaç gün deneyin geçmezse mecbur hastaneye gitmeniz lazım saglık bu korkaklık olmaz

mohbaliyeva Kötü bir şey olursa ve kimse söylemese iyileşiyor mu peki? Bu düşünceyle doktora gitmeyenler bazen çok geç kalmış olabiliyor.
    Korkuyorsanız sadece şüphe üzerine korkuyorsunuz. Durumunuzu takip edip sürekli tekrar ediyorsa doktora gitmelisiniz. Bir hastalık varsa çaresi de vardır. Hastalık yoksa kafanızda düşünecek bir korku bırakmamış olursunuz. Bir korkudan emin olarak kurtulursunuz.

mohbaliyeva hiç birimiz uzman hekim değiliz he olsak bile muayene olmadan kimse sizi doğru yönlendiremez malesef, Allah korusun eğer bir hastalık varsa korkup doktora gitmemeniz bunu tedavi etmeyecek, erken teşhis hayat kurtarır, ihmal etmeyip doktora gidin buna başka türlü çözüm bulamazsınız