• Muhabbet
  • Oğlumun başı terliyor(resimli)

firdevskartal benim kız da doğduğu günden beri terler . Geniz eti var ama boyutunu bilmiyoruz dedi en son. Rahatsızlığı geçince kulak burun boğaza götüreceğiz. Ve d vitamini eksikliğinden çok olur diyor

Endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlumda da oluyordu. Vitamin değerlerine baktirmanizi öneririm.

firdevskartal korkma emerken terlemeleri normal benim çocuklarımda ne zaman emseler terlerdi çünkü süt içerken sürekli gelen sütü yutmak onlar için yorucu oluyor ☺️

firdevskartal 1 hafta önce kadar bizde aynı durumu yaşadık kızım bir kaç gün sonra 8 Ayılık olacak bizde öyle emerken acyip telriyordu uyurken fln sanki duş aldırdım yatırdım yada emerken sanki duş aldı fln öyle terliyor su bende duş aldırdım bol bol ve bu olaylar olmadan önce de grip soğuk algınlığı fln ve varsa geçirdi hastalık olarak dedim doktora fln gittik ilaç vs birşey vermedi öyle doğal yöntemlerle geçti evde o kadar sıcak değil veya soğuk değil kalın da giydirmiyorum ama şimdi iyi geçti o terlemeler yada soğuk algınlığıni ter ile attı bebeğim ben öyle düşünüyorum yanii size de geçmiş olsun geçici birşey yani

Hem ev sicakligi, hem kendi cabalamasiyla emiyor, hemde sizin teninize degiyor sizin vucut sicakliginizda bebege gectigi icin terleniyor.
    Emzireceginiz zaman kisa kol atlet ince bsy giydirin. Coraplarkni filan cikarin. Bebekler pek sicakligi sevmezler

cano42 benim oğlum zaten çorap giydiriyorum kendi çıkarıyor 2 dk da fayans yerleri keşfedip oraya yatıyor 🤣

firdevskartal yaa yerim 🥰
        Yok ben emzirirken cikarin demek istedim😊