kaardelen lolopoo Deniz de, orman da, piknik alanında arabada, çoğu kez yine arabada, havuz da. Ve aklıma gelmeyen bir çok yer de 😂😂😂
lionmomma lolopoo manzaraya karşı galan da olmuştu ama bana göre atraksiyonlu değil. Arabada polisler basmıştı bi defa. Hatta rüşfet istemişlerdi ihbar etmemek için😅 en çok ormanda gerilmiştim
mca bittercikolataa bir gün yine işte nişanlıyız annem salonda biz evlenmeden önce ki çocuk odamda bilgisayar tamiri etmek bahanesiyle yanlız kaldık eşim beni daha çok ellemiş gevşetmiştir😅 bir keresinde de işte yine böyle ama babam eşimin eve geldiğini bilmiyor biraz katıydı bu konuda eşim babam yaklamasin diye kapının arkasına gizlendi babam odanın kapısını açtı arkasında eşimi görseydi ne tepki verirdi bilmiyorum annemle işbirliği yapıp hemen babam diğer odadayken eşimi şutladik buda boyle bir anı işte aylarca gül gül öldük 😂😅
aydaksiyahkedi lolopoo nişanlıydık sanal konuşuyoduk birden bu ben dayanamıcsm geliyorum etek giy kilot giyme dedi geldi 2 falan saat gecenin bi yarısı bağa götürdü beni ay ışığından başka görünen ne ışık ne de ses var kaputa dayadı sonrası çığlık çığlığa dkldkckfıx