Kızlar eşinizle ilişkiye girdiğiniz en garip yer nereydi haydi sohbete
bittercikolataa bu biz😂
mca sizde mi😃 anlatsana
lolopoo nişanlıydık sanal konuşuyoduk birden bu ben dayanamıcsm geliyorum etek giy kilot giyme dedi geldi 2 falan saat gecenin bi yarısı bağa götürdü beni ay ışığından başka görünen ne ışık ne de ses var kaputa dayadı sonrası çığlık çığlığa dkldkckfıx
aydaksiyahkedi kilodu ordada cikarabilirdin😂
aydaksiyahkedi güzelmiş. Peki o saatte nasıl çıktın evden, ailen farketmedi mi?
aydaksiyahkedi ohaa çok iyi 😂😂😂 ben bilr heycanlandımmm 😂😂
bittercikolataa bir gün yine işte nişanlıyız annem salonda biz evlenmeden önce ki çocuk odamda bilgisayar tamiri etmek bahanesiyle yanlız kaldık eşim beni daha çok ellemiş gevşetmiştir😅 bir keresinde de işte yine böyle ama babam eşimin eve geldiğini bilmiyor biraz katıydı bu konuda eşim babam yaklamasin diye kapının arkasına gizlendi babam odanın kapısını açtı arkasında eşimi görseydi ne tepki verirdi bilmiyorum annemle işbirliği yapıp hemen babam diğer odadayken eşimi şutladik buda boyle bir anı işte aylarca gül gül öldük 😂😅
Şöyle bir anım da var korona dönemi ama biz çalışıyorux diye izin kağıdımiz vardı sokağa çıkmak için eşim bundan faydalanıp siyah bir arabayla mahalleye geldi yolun ortasında sokak lambasının olmadığı arabanın farkedilmediği şekilde istop etti 5 dk orda hemen hoooop işi pişirdi eve 30 40 adımlık mesafe arkamdan biri tskip etmiş olsa ya da komşu görse rezillik 😂 ama işte kan kaynıyor ev güzel dönemlermiş gizli olunca bir güzel tatlı geliyor anlatamam😅 eşim bazen diyor arabada yapalım yine eskisi gibi😂
Bide şey var ikimizde hastanede çalışıyorduk nişanlı iken öğlen arası hep yangın merdiveninde buluşurduk daha yeni nişanlanmışız ben garip cahal körpe 😂 eşim onu yarıya kadar fermuarlı üstüm vardı onu açıp göğüslerimi okşuyordu öpüyordu bir yandan da duvara dayamış beni🤭 küçük bey dikleşmiş tabi yangın merdiveninden bir hasta yakını girmesin mi benim fermuarimi çekip kaçmam bir oldu Allah’tan orda çalıştığımizi bilmiyordu da şikayet etmedi 😂
mca ohaa iyi yakalanmamışsınız babana yakalansaydınız varya tam kalp krizi geçirmelik😃 ama nişanlıyken insana bi cesaret geliyor fingirdeşmek için🤣 sizde biz gibi bulduğunuz her fırsatı değerlendirmişsiniz
- Düzenlendi
mca bekarken annemlerin evi 1.kattı bahçeliydi bi akşam annemle babam teraviye gitti camiye eşimde hemen benim odamın camına gelmiş annenler gitti hadi gel diye komşular görür akşam akşam git diye kovaladım bu sefer bahçeye geldi bende çıktım dışarı kapının önüne oturduk konuşuyoruz derken üst komşu gördü bizi laf atıyo birde napıyonuz falan diye sonra hemen arabasına geçtik seviştik hızlıca zaten gördüler en azından boşuna azar yemeyim diye sabah anneme söylemişler dün akşam sizin damatla kız konuşuyordu diye annem ağzıma sıçmıştı neler yaptığımızdan haberi yok tabi sadece konuştuk bişey yapmadık diye sıyrılmıştım babama söylemedi Allah’tan😃