Baybymom Kızlar eşim bir kaç kere teklif etti bı kere tamam dedim ama girmeden canım çok yandı çektim kendimi bı kaç gün ağrım oldu şu aralar yine çok istiyo ama tabiki izin vermiyorum sizler nasıl izin veriyorsunuz?
Antisosyalmom Baybymom eşimde istemişti iki kere ucu girdi ama aşırı acıdı dayanamadım ucuna bile geçen gün yine dedi hayatta olmaz dedim 😂
deleted_4033 Baybymom Arada bir kaç kez yapıyoruz ilk de canım acımamıştı ama daha sonra acıyor umursamıyorum o an 😅😅😅😅
Frenchoje Baybymom hamilelikten kalan nur topu gibi hemoroidim var benim. Hiç öyle heyecanlar arayacak lükse sahip değilim 🤣
Bircocukannesi_ Anonim2 Anonim2 bende diyorum ama yok sanki kimse ses etmiyor mashAllah herkes ayri bi telden caliyor
Sexysempanze Frenchoje hemoroid 😱😱 Benimde hamilelikden dolayi var birde üstüne kabiz olmustum allahim 2 gun oturamadim ayakta gezdim hep.
Meryemali Sexysempanze evet ya hamilelikte oluyor nasil geciyor acaba bu hemoroit benimde var ilkinde oldu 2. De buyudu 🙈🤣
Bade1 Baybymom millet demişki acıdan yapma biri de dememişki kızlar haram Allah bunu haram kılmış nasıl bu kdr rahatsınız aklım almıyor midem bulanıyor valla siz gibi insan tipli mahluklar yüzünden 😠😠
ParolaSafak Bade1 kesinlikle haklısın o kadar aptal ve ahlaksız insan tanıdım ki burda herşeyi normalleştirmek istemişler ama çoğu konu resmen or…pu işi yok arkadan ilişki yok grup sex falan ne iğrenç insanlar varmış buraya bakınca öğrendim Allah’tan çevremde bunlardan yok 😂😂
Baybymom Bade1 bacım neyin atari bu bende günah olduğunu biliyorum yaptırmadım bı kere izin verdim eşime ama sonrasında acı hissettim konusunu açınca bile kavga ediyorum ne sacmaliyosun ki sen ??
Sexysempanze Meryemali ameliyat canim 🤦 Esime diyorum bi g…tumu acmadigim kaldi diye Ama amelyatda kesin cozum degil gibi. Kabiz olmamaya dikkat ediyorum
Edepyahu Meryemali geçmiyor bacım benimde ilkinde oldu 3 ay kicim kanadı berbatti onun açısı kaç çocuğa bedel 2. Sinde dahada büyüdü doktor doğumda patlarsa alırız demişti ameliyatsız geçmiyor kendini göstermese bile çıkıyor kaynanam kaç yaşında kadın 5 çocuktan kalmış bu yaşta azdı hemoroid i yani anla
igze0101 Baybymom sürekli tuvaletin varmış gibi hissediyorsun evet açıyor birkaç gün illa yaşamak istiyorsan deneyimle
Deleted4 Bade1 valla böyle gidersen linç yapiyom sanarsin ama ortam dışı kalırsın ben soyleyim sana. Sonra vay efendim ben de sizden olmak istiyorm falan yok😂
Canemin_1 Kızlar kocamızın altına yatarkende hesap verelim mi . Hamileyken bizde bir kac defa mecbur analdan yaptık napayım kocamin canı isteyince başka birine mi göndereyim . Bizde biliyoruz günah
Tubi Canemin_1 Hak yolu varken bok yolunu istemek niye oyle kocanın götüne tekmeyi basarım hamile olacam baskasina gitmesin diye de arkadan yaptiricam öyle adam gidecekse siktirsin gitsin..
Naberbenz Canemin_1 hamilesiniz diye anal mı yaptı yazık kocam bana böyle davransa başka kadına gitmesin diye anal yaptıracaksam bu dünyada benim ne kıymetim var mal gibi