Kızlar doyurucu olsun çorbadır pilav makrna menüsü ne uyar ne yapsam

Eskobar ben genelde balığın yanına başka yemek yapmam salata ve balık olur ama somonu fırına verirken yanına patates ve soğan da eklerim, brokoli salatası da yakışır, bir de tarhana çorbası yap kültür şoku 😄😄

TombulHatun bende yalnız olsak böyle yapardım
      Hem kalabalık hemde eşim pek balık sevmiyor yanına yiğidimi doyuracak bişeyler de yapmam gerek😂
      Makarna yaptım😂

Eskobar ben olsam yiğidime başka yemek yapardım makarna neymiş 😂😂😂

Eskobar ben olsam yiğidime şimdilik bunlarla idare et senin yemeğini gece vereceğim derdim yırtardım ek yemek yapmaktan 😂😂

xyzem kore yemeği sonrasında baklava çay yemişliğim var 😂😂😂

TombulHatun biz makarna ailesiyiz siz seversiniz sevmezsiniz bizi alakadar etmez gece bile kalkıp makarna yaparız😂

Eskobar Ben somonun yanına lokanta usülü mercimek çorbası ve rokalı yeşillikli salata yapıyorum. ☘️Yanına da Lahanalı karışık turşu veya şalgam suyu.
                Tatlı olarak irmik helvası.
                Deniz kenarında, tekne turlarında falan balığın yanına salata, mayonezli penne makarna veya salçalı spagetti koyuyorlar. Öyle de doyurucu oluyor 🤗

Eskobar benim somon menüm fix olmaya başladı. Fırında somon yanına garnitürlü ya da sade bezelyeli arpa şehriye pilavı. En son dereotu ekliyorum pilava, eşim sevmediğinden kendime ekleme yapıyorum. Yanına da salata mevsime göre. Pilavı bir deneyin derim ben baya yakıştırıyorum 👍🏻

Eskobar somon yanına genelde bol salata sumaklı soğan soslu patates ve pirinç pilavı yapıyorum

Neselibiri domates sosluyu falanda seviyorum ben ama seven insan için denenir çok çeşit ama eşim konusunda tereddütteyim neyse artık yemezse biz yeriz çocuklarda sevdi😂

Artemis_ soslu patatesin sosunu nasıl yapıyorsun böyle beşamel sos gibi bişeymi dereotlu