• Gündem
  • SGK borcu olup da devlet Hastanesi’ne giden var mı ne kadar ödeme yapıyorsunuz

SGK borcu olup da devlet Hastanesi’ne giden var mı ne kadar ödeme yapıyorsunuz

lionmomma evet benimde peim borcum var hatta takmıyorum ödemiyorum yaşımın çok büyük olammasına rağmen yıllardır var ama hastaneyede gidiyorum bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar

lionmomma sgk prim borcu ve bağkur borcu farklı şeyler sgk prim borcu sizin sağlıktan faydalanmanızı ilgilendirmez sizin değil işverenin borcudur o ama bağkur ise sağlıktan ücretle yararlanabilirsiniz ücreti bilmiyorm, gss borcu ise 2025 aralık sonuna kadar yine sağlık hizmetinden faydalanırsınız

Gss borcum var hastanehe ödeme yapmıyorum ama ilaçlarda indirim yok sigortam başladı yeni ödemeden yararlanamıyorum

bossmom işten ayrıldıktan birkaç ay sonra gss başlamış ben türkiyede yaşamıyorum arada türkiyeye tatile geldikçe aile ziyaretlerinde hastanede muayene olduğum oldu. Neredeyse 3 yıl borçluymuşum 6 tl gibi muayene ücreti ödedim sadece testlerde ücret alınmadı sorun da olmadı. Gss nin başlayıp devam ettiğini tesadüfen öğrendim başladığı tarihlerde türkiyede olmadığım için ihtimal vermedim

buzdankalpler valla benimde 18 yaşımdan beri geliyor neden var anlayamadım hiç ödemedimde şuan 8 bin civarı olmuş. Neden oluyor anlamıyorum

5 gün sonra

bossmom baba sgklı bir işte değilse veya öğrenci değilsen devlet otomatik başlatıyormuş. İşten ayrıldıktan 3 ay sonra başlamış benim de baya bi mebla ödedim illa devlete borçlanıyoruz. Bilsem özele değil de devlete giderdim muayeneye sadece devlet hastanesindeki işler için faydası var ilaca yok