• Muhabbet
  • Kaynana ile yaşayan var mı aranızda?

Kaynanası ile yaşayan var mı
Kaynanasını özleyen var mı?
Kaynanası ile yaşayıp mutlu olan var mı?
Ben kaynanam ile yasiyorum ve çok yararı dokunuyor oğlumun bakıcısı mübarek etlime sutlume de karışmaz Allah tan banyomuz ayrı
Yoksa her gece banyo sırası olurdu😄😄
Tek merak ettiğim kaynana ile yaşayanlar banyo sırası oluyor mu yan odaya ses gidiyo korkusu var mı banyo yapma durumu nasıl oluyo o stres korku heyecan nasıl oluyor sizin ev ahalisinde
Dipnot=gerekli gereksiz bi meraktır. 😄😄

ayazz Aman uzak olsun, yüzüme sevgiyle bakar sonrasını Allah bilir. Bir ağzı var yerli yersiz fena bir dönem yaşadım bende hiç banyo sırası olmuyordu zaten ya gece yada sabah erken saatlerde girdiğimdn banyoya sorun yaşamıyordum.

SuVeAtes şimdi ayrı eve mı çıktınız

ayazz ben severim kaynanamı Allah görüyor elli kanda bile olsa yetişiyor rabbim yokluğunu göstermesin benim için kaynana değil bir anne
      Bir kaç ay beraber kaldik sadece
      evden ayrıldım Güler yüzlü biriydi bazen kahvaltı hazır olur gelip kendi kaldirirdi beni
      Hamilelikte bile çok yardımcı oldu bana şimdide öyle şükür

ayazz ben de yaklaşık 5 senedir evliyim biz altlı üstlü oturuyoruz benim evimde herşeyim var ama maalesef kullanamıyorum kendi evimi yatmadan yatmaya gidiyorum yeme içme bir herşey bir sadece uyumaya gidiyorum evime bu bı yönden iyi bir yönden kötü ama böyle olması. Gerekiyor 😒

ayazz kaynanamı severim

Kaynanamın bir tanecik geliniyim 🥰😁

ayazz kaynanama nötrüm kocamı karnında taşımış bakmış büyütmüş kahrını çekmiş saolsun yerinde olsun
      Banyo konusunda da ben galiba birkaç ay sonra hiç çekinmezdim beraber yaşasaydık napalım yani olacak o işte ama onların eşiyle böyle bir hayatı olsa iğrenirdim herhalde hahsh mümkünse kocası ölmüş olsun yaşayacaksam da 😂

SuVeAtes fena bi dönem yaşadım dedin ya bi konu oldu da sorun mu yaşadınız demek istedim

xyzem 😄😄😄 dul karı oģlu arar gibi evlenmeden önce sormak lazım ozaman anan dul karı mı diye

ayazz hahaha aşırı mantıklı sadece dullar lütfen

ayazz Evden ayrılırken köpek yerine koymuşlardı bizi hatta köpek gibi geri döneceksiniz demeye getirdi kp tabi kv de ses yok o da aynı fikirdeydi. Zor günler yaşadık onlar yüzünden 5 kuruş paramız yoktu yeni evlenmisiz o sıra iş yok başka şehire gittik öyle böyle toparladık şuanda kendi evimiz var. Tükürdüğümüzü yalamadık onlara da istediğini vermedik. Ne zaman eşimle gitsek oraya hiç şaşmaz eşimin canını sıkıp öyle yolluyorlar.
            O dönem o yüzden çok fenaydı bizim için Şükür Rabbime bu günleri gösterdi bize, şimdi görsen hiçbirsey olmamış gibiler. Gitmemizi de sevdiklerinden değil eşimin maşallahı var elinden her iş geliyor. Kp bedavadan it gibi çalıştırmaya çalışıyordu. Evli adam cebinde parası yok babasına boyun egmesi gerekiyor baktık olmuyor kaç kere konuştuk onlarla gidicez yuvamızı kuracağız dedik ciddiye almadılar. En son gidicez dedik şu gün eşyalarımızı yükleyeceğiz. İşte 2 gün öncesi dedi köpek gibi kısmını, Gideceğimiz gün normalde 9 dan aşağı ise gitmeyen insanlar sabahın 7 sinde ise gitmişler. Sefil olup dönmemizi beklediler ev şoku ile ağızlarının payını aldılar en son